Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Nálam eddig nem volt gond sem a lemezes, sem a letöltött változatokkal, általában azt preferálom, amelyik olcsóbb, de ha egy árban vannak, akkor inkább a letölthető verziót választom, mert az, akármi történik is a géppel, megmarad. Nem tud elveszni, eltörni, szóval nagyobb biztonságban érzem.
birno: Élő PS+ előfizetés csak az Instant Game Coll. eléréséhez kell, az akciósan (tehát nem ingyen) vett játékok a PS+ lejárta után is működnek. Más oka lehet annak, hogy nem megy a SotC. Én is megpróbálnám letörölni, és letölteni újra.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mivel meg uj vagyok a PS3 vilagaban igy nem sok otletem van, de nem lehet, hogy valami PS+-os ajanlat keretein belul vetted s mondjuk az ahhoz a feltetelhez volt kotve, hogy kell elofizetesednek lenni?
Triangle-t nyomva nincs valami Information menu ami segitene?
Esetleg nem tudod letolteni ujra? -
Tegla80
addikt
válasz
littledon
üzenetére
Sztem csak szimplan messze vagy a router-tol....
Mi a tavolsag,mennyi a fal koztuk es jelerosseg is erdekelne.(ps nel % ban mennyi)MasterMark
dobj a Sony-nak egy emilt,h olcson atadod az elmeleti tudasod,vagy alkalmazzon es segitesz nekik kifejleszteni aktivra is a technologiat
. -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kulon is meg lehet venni a kettot, de ha a bundle-t vetted meg akkor illene elindulnia.
Ti egyebkent inkabb a letoltheto vagy a blu-ray disc-es verziokat preferaljatok ugy altalaban?
Szokott barmi gond lenni a letoltheto verziokkal? -
Sirandrish
legenda
Vágja valaki hogy hogy lehet hogy a HD Classicból hogy indulhat el csak az ICO és a Colossus nem?
Külön van a kettő? Nem együtt jelentek meg? -
neo-geo
senior tag
Sziasztok. Valaki nem tud valami infót, hogy miért nem megy a motorstorm apokalypse online része? Már legalább egy hete nem lehet csatlakozni a szerverekhez

-
littledon
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Végülis
Remélem nem csak ez az egy lehetőség van... Más nem tapasztalt hasonlót, ha egyedi eset lehet, hogy visszaviszem... -
Bogyi007
veterán
válasz
Rezuhu
üzenetére
Anno egy PlayIt (vagy annak elődje) rendezvényen így próbáltam ki a Boxos Gears of War 3-at. Bem volt rossz technikailag...
Más: Cod Mw2 és Mw3 nekem is van és vannak Battlefield 3 és Battlefield Bad Company 1-2 játékaim is, akár cooperatív akár össznépi játékban benne vagyok!
Bogyi007 néven keressetek a PSN userek közt. -
littledon
tag
Sziasztok!
Más is tapasztalt olyat, hogy eldobálja a gép (super slim) a wifit? Elég bosszantó, hogy pl letöltésnél megáll és megszakad...
Tudtok valami tanácsot adni? 
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem megvan, rengetegszer végigvittem, igazából csak egyetlen Kolosszus hard time attack-ja hiányzik ahhoz, hogy platina legyen, de még nem sikerült megcsinálni. Állítólag bugos.
-
Sirandrish
legenda
Nah levadászok 1-2 kolosszust

Valakinek egyébként nincs meg ez rajtam kívül?
-
Tegla80
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor publikald es vedesd le rendesen ".....®"

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
De az vajon direkt van, hogy store kereso nem dobja ki, guglival talaltam meg, ilyen kedves a Sony vagy mi?

-
Tegla80
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Persze,h elviselheto. En sem azt irtam,h kaka.

De lathatoan rosszabb a minosege .....(valamit-valamiert)
"itt szepen osszefoglaljak,bemutatjak a dolgot,annak akit erdekel a technologia.Ez az aktivval is megoldhato dolog nekem spec uj. Bar annyira nem is foglalkoztat a dolog,h kovessem,igy nem tudtam.
-
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt nem láttam, köszi.

Ó most látom itt meg van oldva a torzítás is. Hmm nem rossz.
-
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Shadow of the Colossus, bakker, de jo, hogy irod, anno ezt PS2-on vegig akartam jatszani, de elmaradt, na majd most.
Ebben az ajanlatban hol a csapda?
A ket jatek kulon-kulon is ugyanennyibe kerul s a store kereso ezt ki se hozza alapbol, csak ezt, ami meg nem rendelheto, ez gyanus.Bar ez a store, te jo eg mennyire gaz, azt ad ki amit epp akar keresesnel, uj pagen sokszor nem nyilnak meg a jatekok, csak ugyanazon az oldalon, hihetlen.
-
Sirandrish
legenda
válasz
MasterMark
üzenetére
A legszélső oszlop a "SimulView" támogatottság. Ha jól értelmeztem akkor az lenne az
-
fausto
addikt
Black Friday USA Store
Black Friday UK StoreJellemző, hogy egyedül a Valiant Hearts-et akarom megvenni, erre valamiért lejerült a Store-ból

-
Tegla80
addikt
Az eredetileg Sony ficsor es "SimulView" neven jott napvilagra.
Ezt vette at az lg....,de ez spec lenyegtelen.(de azert megemlitem
)
Passziv 3D technologiara epul es csak ez tudja megjeleniteni .(aktiv 3D-s tv nem)
A gond vele az,h a passziv technologia alapban mar felezett felbontast ad a polarizalt szemcsi altal az aktivhoz kepest.Itt meg ezt a felbontast osztja meg kette,h 2teljes kepet kapjon minden jatekos.
Hasznalhato,de a kepe azert eleg gyengusz egy fhd hoz kepest,viszont mindenki teljes kepen jatszik.
PS4 eseteben alap nativ fhd megjelenites mellett ,elvileg jobb kepet eredmenyezhet. -
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Van olyan COD, amiben van ilyen (csak nem emlékszem, melyikben), de az MW3-ban nincs.

-
Shadowfax
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
És a KZ3ban is lehet split screen egymás ellen is menni? Mert néhány napja azt mondták hogy a CODba lehet
Lehet, hogy én nézek be valamit, de MW3-ban split screen co-opban nem lehet egymás ellen játszani. Ugyanakkor a single-t nem lehet végigtolni kettesben, viszont van Spec Ops mód, ahol játszhattok Survival-t, Mission-t és Chaos-t. -
törölt tag
Mass Effect trilógia hogy fut PS3-on? 12 font a hétvégi leárazásban.
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha teret hódítana a Dual Play, akkor elképzelhető lenne, hogy bekerülne a játékokba ilyesmi.
Jó lenne, de sajnos nem túl sok esélyt adok a dolognak.
Játszani viszont jó vele így is (hiába a nagy tévé, ha csak egy csíkban látja a gamer a játékot). -
P. úr
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az Mw3 online is jó split screenen, ha esetleg az is érdekelne. Mi toltuk haverral úgy. Csaló is viszonylag kevés van. Ha esetleg beszerzed, akkor lehetne együtt nyomulni!

-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Érdekes hogy az LG nem reklámozza a dolgot, mert nagyon jó kis feature a tévéikben, és amint látszik, igen kevesen ismerik!
Én emiatt valószínűleg egy LG tévét veszek majd, ha odajutok (hacsak nem veszik át a technológiát más gyártók is). -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A Dual Play egy LG fejlesztés, elvileg talán már minden újabb tv-ben benne van.
A lényeg annyi, hogy 2 speciális szemüveggel nézve, az osztott képernyős játékokat (2 játékosnál) széthúzza teljes képernyőre és mindenki csak a saját képét látja a teljes tévé képernyőn.
Szemüveg cserével lehet csak a másik képét látni.
A kép széthúzása viszont torzít a képen (vízszintes osztott képernyősnél minden megnyúlik függőlegesen, és függőleges osztásnál vízszintesen).
Ez simán megszokható pár óra játék után!
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mi a haverral Dual Play-el toltunk végig pár coop címet egy LG tévén.
Ez a funkció elég sokat dob az offline coop/multi hangulaton, mivel mindkét játékos teljes képernyőn játszik.
A torzított képet mondjuk meg kell szokni, de utána jókat lehet játszani (pl. Uncharted 3 coop normál fokozaton is elég jó kihívás volt, nehezebb, mint az alap játék).
A Rage is igen jó volt coop-ban így! -
supercow
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Offline split screent Killzone 3-ban játszottuk, nagyon jó, teljes sztorit végig lehet tolni. Naaagy tévén még jobb

-
Sirandrish
legenda
Mit érné meg szerintetek jobban megvenni.
Mondjuk Killzone 3 vagy COD MW3. Offline split screen multi és coop kampány szempontjából?
Meg persze single rész is érdekel, de gondolom az egyiknek sem túl erős a látványtól eltekintve.Érdemes inkább beszerezni mondjuk a Killzone 2-3at meg split screen multi marhulásra egy CODot is? Vagy felesleges? Vagy ez vagy az?
-
Sirandrish
legenda
Elég jó ára van a használt PS3aknak is, de ha kétséges hogy tetszik-e majd neki akkor inkább keress egy használt garanciális darabot. Majdnem minden konzolBOLT ad rá néhány hónap garit és azért úgy olcsóbb

Szerk: ráadásul ha nem tetszik akkor vissza is veszik. Persze kis türelemmel hwapron jobb árat is kaphatsz érte.
-
apóka
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elgondolkodtam egy ilyen gépen a gyereknek. Ha nem jön be, használtan mennyit kaphatok érte (2-3 hetes használat után)?
#58648 THX
Már látom, hogy a 12GB verzió játék nélkül 50k...akkor lehet, hogy veszek most akciósat -
Goldwin
aktív tag
-
A`rpi
addikt
válasz
Tdizsolt
üzenetére
Store-ból letöltött tartalmakat, bejelentkezés után, az accountod download listájában találod meg.
-
Végre, hosszú pihenő után nekiestem ismét az Uncharted sorozatnak és végeztem az utolsó résszel is. Voltak pontok mind a három játékban, ahol azért picit meg kellett izzadni Hard-on, de összességében annyira óriásira nagy kihívás egyik epizód sem volt

Jónak jó játék, de annyira mély nyomot, mint a Last of us azért nem hagyott egyik rész sem ... -
válasz
HuMarc
üzenetére
Azt nem tudom pontosan, hogy miben volt. Amikor vettem a PS3-at, kaptam vele a GTA 5-öt is (természetesen használt gépről van szó). Ha megmondja valaki, hogy hol tudom megnézni a dobozon, hogy milyen kiadás, akkor megmondom, hogy előrendelői-e, vagy alap. De amúgy a léghajó kb. 2 perces szórakozás, szóval az esetleges hiánya ne tartson vissza a vásárlástól.
-
satz18
őstag
AC-ből nálam is a Black flag a favorit.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom,hogy mit tud.Nem is tudom pontosan,hogy mi az,de ha hozzàjàrt akkor szeretném hozzà beszerezni.
Majd vkitől megveszem.. -
HuMarc
veterán
válasz
james001
üzenetére
Darksiders 2: Én próbáltam X360-on (vagy 5 perc erejéig
), annyira nem jött be. Én a TPS shootereket, és az izometrikus nézetű H&S-eket szeretem. Szóval majd a Diablo 3-at is beszerzem nemsokára 
Az első pár AC-ben engem baromira idegesített, amilyen lassan ment a karakter. Black Flagben meg a hajómenedzsment és a vízi csaták. Oltári jó.
Sirandrish: A DS3 az mi? Nem tudok rájönni

-
Sirandrish
legenda
válasz
james001
üzenetére
Valóban az AC2 a legjobb de csak a 3 és a Blag Flag van meg. Viszont ezeken kívül már mindet végigvittem PCn szóval nem para.
Darksiderből meg csak a 2 van meg, de majd legfeljebb elolvasom az egy storiját előtte

HuMarc Egyszerre én is csak egyel játszom..éppen ezért nehéz dönteni

-
Sirandrish
legenda
válasz
HuMarc
üzenetére
Ezek megvannak. Azon gondolkodom hogy mivel játsszak, nem azon hogy melyiket vegyem

Persze ezeken kívül is van még néhány finomság csak nem mind jut eszembe
Akkor ne vedd meg..majd elkezdjük együtt

Amúgy ki is találtam..Shadow of the Colossus lesz a következő.
PS2n is imádtam. -
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem akarlak lebeszélni róla, de szerintem a Crysis 3 khmm... enyhén szólva nem nagy szám. A Mafia 2 helyett meg akkor már inkább GTA V. A Bioshock Infinite múltkor 3k volt a Store-ban, azt akkor kellett volna behúznod. Ha AC, akkor szerintem egyértelmű, hogy Black Flag kell neked. Az az eddigi legjobb AC szvsz.
Lehet, nekem sem kéne megvennem karácsony előtt a GTA V-t, mert addig még bőven van egy csomó dolog, a GTA V-t meg valszeg tolnám 0-24, ami nem lenne szerencsés

Szerk.: Jahogyja!
Hát, ha ennyi játékom lenne, akkor nem gondolkodnék azon, hogy melyikkel játsszam, mert én általában egyszerre egy játékkal játszom, szóval ezeket ABC-sorrendben, vagy pénzfeldobással a kiválasztva ledarálnám őket egymás után. (történet-orientált játékokra értve). -
Sirandrish
legenda
válasz
HuMarc
üzenetére
Szerintem nekem csak karácsony előtt lesz meg(HA) valamikor szóval én addig tuti nem tudok jönni

Még azt kéne kitalálnom hogy mi legyen a következő játék aminek nekiesek

Tomb Raider, Castlevania? Esetleg kicsit durvuljak a Crysis 3ban? Mafia 2, Darksiders 2? Bayonetta, Bioshock infinite , DS3, vagy valami AC? Pff bakker...kell a francnak a GTA..van még mire nézni
-
HuMarc
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Egy hülye léghajó volt az összes +, amit ki tudtak találni az előrendelőknek
Szerintem a többi 10 repülőgép és helikopter mellett (plusz a Skyfall cheat mellett) csak parasztvakítás, de hát ezt mindenki döntse el maga. Én jövőhét elején fogom megvenni a GTA V-t. Utána kéne olvasni, hogy ez a GTA Online hogyan is működik. Mert azt is lehetne együtt tolni. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hasonlò mint a gta.Igaz ebben korlàtozottabbak a lehetőségek.
Egy nagyon komoly amerikai retro hangulat van benne.Nekem örök kedvenc. :-)Most tudnék venni egy gta5-öt 6e-ért postàval,de hezitàlok a kòd hiànya miatt. :-/ Ha azt írnàtok,hogy meg lehet venni külön is azt a léghajòt akkor megvenném,de így.. :-/
Jò nekem is a vasàrnap du.5. :-)
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én csak Szellemlovasoknak hívtam őket
De mondjuk ezeket csak képzeli Drake,úgyhogy nem olyan nagy gáz
Mondjuk durva hogy van egy multis dlc hozzá amiben csak ilyen lángoló fejűeket kell kinyírni 8 hullámon keresztül (coop-ban),gondold el ott milyen cuki lehet. 
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az első részben voltak a zombik,a másodikban a nagy lila bennszülöttek,na itt is lesz egy érdekes "faj"
De majd meglátod nem lövöm le a poént. -
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt
üzenetére
Hát pont ezért érdekel. Mert az pont egy olyan cucc ami elég bármikor le lehet ölni baromkodni akár 20-30 percet is

Mindenképpen beszerzem, de egyelőre nem kapkodok. Van még mit végigjátszanom
Amúgy tudom hogy már 6-8K körül el lehet csípni, de annyiért egy komplett Resistance trilogyt kapok ami szintén érdekelne
james001 Mire gondolsz? Nem ütköztem komolyabb ellenállásba

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem csak a szépségre gondolok,majd utána benn a városban lesznek érdekes dolgok

Ja és nekem jó a vasárnap 5.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
A GTA 5 nagyon komoly,csak ajánlani tudom!! Ha nem ragaszkodsz az új játékhoz egész "olcsón"
hozzá lehet jutni.(Én karcmentesen dobozában összes tartozékával 8K-ért vettem neten).
Csak nemrég kezdtem a játékot,de szó szerint korlátlanok a lehetőségek!
-
Tdizsolt
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok,aki tud kérem válaszoljon.
Adott a gépem,egy másfél hónapos Superslim.Elkezdett zúgni a tápja.Felhívtam a Sony márkaszervizet,ahol azt mondták,cserélik a gépet(hatalmas pozitívum,a bolt ahol vettem a gépet simán csak a tápot cserélte volna).
Ehhez kapcsolódik a kérdésem:
Csere után hogyan tudom visszaállítani az új gépen az előző állapotát?Egyáltalán lehetséges?
Értem ezalatt a Sore-ból letöltött tartalmakat,természetesen nem a havi két ingyenes, más free játékot és appot,hanem a kifizetett,online vásárolt teljes játékot/játékokat.A szervizben azt mondták,hogy a mentéseket esetleg pendrive-ra ki lehet menteni,de hogy a még érvényes accounttal és a megvásárolt játékokkal nem tudnak mit kezdeni.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:Tdizsolt -
Sirandrish
legenda
válasz
james001
üzenetére
Hát jah...időközben ennek is vége lett

A város a végén elég kemény...le akartam fényképezni amikor a lépcsőn megyünk lefele és látszik az egész, de messze volt a telefon
Elims A Mafia 2 az olyan mint a GTA nem? mert most a GTA5öt nagyon be akarom szerezni, csak nekem az még kicsit drága így csereberével próbálkozom

Akkor legyen vasárnap 5 után?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem meg a a saboteur. :-)
Most van bőség zavara és nagyon gondolkozom a gta5-ön ha màr szòba jött. :-)O.K. Akkor legyen hvége. Részemről szombat kizàrva..utazunk.
Pedig az a sivatagos nem is olyan nagyon nehéz rész.Én normàlon vittem,pròbàlkozni kell,hogy melyik irànyba tudsz menni.
Pàr hònapja elkezdtem hard-on az arany tròfea miatt,de jött a mafia 2 és pihentetve lett.
Ha nem ismernéd még a mafia 2-t,nagyon ajànlott!Szerintem a legjobb ps3 jàték.
Bàr előtte nézz egy pàr trailer-t nehogy ùgy jàrjunk mint az uncharted 1-gyel. :-)Gta5. Ha nincs meg a léghajòs kòd a jàtékhoz én azt később meg tudom venni vagy csak a jàtékhoz kapott kòddal lehet?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már nem emlékszem hogy volt. De azt tudom hogy mivel szart se látni ezért crushing-on kínszenvedés volt megcsinálni.
Amúgy már a vége felé vagy,kíváncsi vagyok a véleményedre amikor beértek az elveszett városba 
-
Sirandrish
legenda
válasz
james001
üzenetére
Akkor hétvége. De azt magyarázd már el hogy a 20.(?) chapterbe mikor a homokvihar közepén lő vagy 3 páncélos verda meg 200 katona és Sully folyamatosan azt pofázza hogy fogjam az RPG-t és lőjjem szét a kocsit.
Honnan a kurva anyámból szerezzek RPG-t???? Fél óra kolbászolás után találtam KETTŐT 1-1 rakétával ami egy kocsit sem vitt szét összesen. Ezen kívül 3 telebekúrt métert nem tudok menni mert nincs fedezék ami mögé nem lőnek be...komolyan néha nem értem ezt a játékot

Szerk: visszatöltöttem és már nem volt egy kocsi sem csak vagy 3 katona...hááááát akkor jóvanakkot

-
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát én csak este tudok fel lépni,olyan 8-9 körül... Elims kollégának nem tudom mikor jó. De lehet a hétvége mindenkinek jobb lenne egy jobb időpontban

-
Sirandrish
legenda
Skacok lesz ebből a COOP-ból valami? Csak mert megtámadott a dögvész és kb 1 órából 50percet az orrom fújom. Az tuti hogy 7 után már az ágyban fogom szopogatni a teámat szóval huzzatok bele ha akartok valamit.

-
Sirandrish
legenda
Nah megjött a Bayonetta

-
törölt tag
A Splinter Cell is jó móka lehet coop-ban, azzal senki sem játszik?
-
A Left Behind megvan, plusz megvettem a Grounded nehézséget is, mert szeretem szívatni magam, viszont a multi annyira bejött, hogy abban próbáltam elmélyedni. Így akkor viszont marad az alap mapcsomag, max majd egyszer jó kedvemben rányomok az Enforcerre.
-
törölt tag
válasz
HuMarc
üzenetére
Nem volt az ingyen, nézd csak meg, hogy mennyibe kerül a gép játék nélkül

A DLC-s pályákat szerintem sem annyira éri meg megvenni, mert PS3-on leginkább csak az alapjáték van meg az embereknek, de így is van 7 pálya (azt hiszem 7).
A Left behind 4600 forint, amiben van 2 óra játékidő, meg 2 helyszín, a többi mind történet. Én abból csak videót néznék inkább. -
Sirandrish
legenda
válasz
james001
üzenetére
Hát pont ez az. Easyn viszem de van 1-2 hely ahol egyszerűen nem azt érzem. Mindig az van hogy megyek és tök jól haladok..és akkor elgondolkodom. Oh hát ezt Crushingon is le tudnám tolni..néhány halállal..nem gáz. Aztán jön egy ilyen rész és csak az jár a fejemben hogy a k*rva anyját mindenkinek akinek köze van a játékhoz.
Kár hogy nincs olyan mint PS4en hogy át tudom adni a játékot még ha neked meg sincs...bár akkor te tolnád le 
-
HuMarc
veterán
Én a Variable Riflet (vagy valami hasonló, németül játszom) és az Enforcert vettem meg, a perkek közül pedig szerintem az a legjobb, ami a sebzett ellenfelet kijelöli (de ezt nem vettem meg). És a + pályákat szerintem nem érdemes megvenni, az alappályákra is egyre lassabban talál meccset a gép.
Mondjuk engem annyira nem zavar, hogy ilyenért fizetnem kell, mert a játék gyakorlatilag ingyen volt, hiszen járt a géphez, így össz. 600(?) Ft-ot költöttem az egész játékra.
A Left Behind-ot viszont érdemes megvenni elvileg, legalábbis ha tetszett a sztori.
-
DEJVID
őstag
Sziasztok!
A ps hdmi-n csatlakozik a tv-hez, de rca-n keresztül összekötöttem a sztereó erősítőmmel. A beállításoknál nyomtam, hogy az av csatlakozón küldje a hangot, de mégsem teszi. Mi lehet a gond? -
james001
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem muszáj a dlc-ket letölteni,de azért van bennük néhány bónusz pálya ami jóféle. Bár nem tudom mit akartok majd tolni,coop arena-t vagy sztoris coop-ot. De én majd úgyis hátulról fedezlek titeket

(#58602) Sirandrish: Pedig a sivatagos rész nem nehéz. Gondold el crushing-on milyen jó lehet és megnyugszol

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Apple asztali gépek
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Ps5 kontroller hibátlan 2026.04.17 Alza jótállás
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

Remélem nem csak ez az egy lehetőség van... Más nem tapasztalt hasonlót, ha egyedi eset lehet, hogy visszaviszem...
Tudtok valami tanácsot adni?