Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szia!
Tudod futtatni, mert valóban nincs régiókódos tiltás a játékoknál, csak ahogy írták a DLC-t a megfelelő (US) store-ból kell hozzá venned. Egyébként, ha lenne ilyen tiltás, hogy játszhatnánk ugyanazon a gépen az US store-ból vásárolt játékokkal is? -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az NTSC analóg jelre vonatkozik, a PAL 50hz-es, az NTSC 60hz-es képet továbbít (eltérő felbontással).
Elvileg (de csak elvileg, a firmware tilthatja attól még) ha HDMI-n megy a jel, akkor tökmindegy, hogy milyen a lemez. CRT tévén okozhat gondokat, bár az én 15 éves régi TV-m is tudott váltani NTSC és PAL között (néha tévesen is). De ezt addig nem tudod biztosra, amíg ki nem próbáltad, vagy itt valaki megerősít benne. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is ennyiért vettem. 6e ajànlott postàval megbízhatò embertől térképpel,poszterrel,kiskönyvvel,karcmentesen. (Tényleg,mindjàrt értékelem is..)
Perge: Én màr kétszer csinàltam meg egy okossàgot... ;-) A mùltkor itt a hardverapròn 4(!)e Ft-ért volt watchdogs special edition majdnem minden kòddal,kiskönyvvel,magyar nyelvvel,karcmentesen.Egyetlen értékelése volt az embernek,így nagyon rizikòsnak tartottam előre utalni.Kérdeztem,hogy elküldené-e előre,ugyanaz mintha én utalnék előre,bizalom kerdése,azt mondta,hogy nem (pedig màr volt így pàr üzletem..).Nagyon gondolkoztam,hogy hogyan kellene megvennem Gyulàròl ùgy,hogy ne kelljen utaznom érte x00km-t és biztosan megkapjam.Aztàn ugyanùgy csinàltam ahogy pàr hònapja a kedvenc jàtékommal,mafia 2 collector's edition-nal,segítséget kértem egy megbízhatò a lemez közelében lakò prohardveres embertől. ;-)
Kerestem egy ilyen embert a Békéscsaba és környéke topikban,többen is írtak üzenetet,ràtettem 500Ft-ot,így 5e-ből Garantàltan megérkezett a watchdogs.
Ajànlom ezt neked is vagy bàrkinek aki ùgy érzi,hogy rizikòs lehet az adàs-vétel.. Én is segítenék így bàrkinek Hatvan/Szentendre környékéről.Mégvmi..ne vàrd a gta5-öt. :-( Màr legalàbb fél òràja vàrok a patch-ekre,van belőlük 13. :-( Ki tudja mikorra végezz..
Szerk.:
SirAndrish: Ällítòlag futtatni tudod,de dlc-t nem tudsz hozzà venni csak a sajàt régiòjàbòl.
Én nem pròbàlkoznék ilyesmivel.. ;-) -
Sirandrish
legenda
Az NTSC-s játékokat ugye nem tudom futtatni a gépemen??
A PS3 régiófüggetlen?
Akkor elvileg menni kell nem? -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát én most kipróbáltam az NFS MW-t, és nem játszható PS-en. Szerintem az azt jelenti, hogy van belőle PS meg Vita verzió.
Amúgy rajtam kívül senki sem próbálta a Mirror's Edge-et billentyűzettel+egérrel játszani? Ott írja a Store, hogy lehet, a játék szerint meg nem.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
2 hònapja csak a Sonynak élsz mi?

Na arra kìvàncsi leszek.
-
perge666
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
PS3-ra elment a lòvé,ìgy mikulàsolàs utàn jöttünk is haza.

Sirandrish : Engem sem igazàn érint a mozgàsérzékelôs.......
Reméltem téged hàtha érdekelne a gyüjteménybe.
Minél olcsòbban szeretnék venni GTA5-öt,a linkelt hirdetésre is irtam,egybôl jött is vàlasz.
Személyesen akartam àtvenni,de nem jàr erre,és én sem arra. -
Sirandrish
legenda
-
Bogyi007
veterán
Délután 5 óta 116 hozzászólás?!
Szombat este hol nem voltatok? :-P -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Remélem az enyémmel se lesz gond!
Nem érdekel egy Move pakk,vagy nem tudsz rà valami vevôt??
n.andras74 : Nekem többe volt,de több kiegészìtôvel,és sajnos GTA5 nélkül.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezeket direkt úgy csinàljàk szerintem hogy a garanciaidôt kibirjàk,a többi ôket nem érdekli.
Régen a tartòssàgra,minôségre gyúrtak.
Nem azért viszem gariztatni mert olyan sz.r,de ha garanciàs,akkor legalàbb ingyen karbatartsàk a végén,és olyan lesz mint az új. -
törölt tag
Ingyenes EA játék : Mirror's Edge
-
perge666
veterán
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hali!
Köszi a választ!
Már azt hittem,hogy a Sony kémje vagy....
Akkor elvileg játszható mind két platformon....
Én már szedtem le asszem 3 vagy 4 játékot így.
Pergee666,én ezért vettem újat.

Mondjuk sokan leszóltak,hogy hülye vagyok ennyiért venni,de a Ps4 egyenlőre várat magára cca 1 évet,addig meg kellett valami,eddig csak pc-n játszottam,de nincs energiám (és pénzem)állandóan fejlesztgetni.
Én már élveztem is a garanciális előnyöket,a táp befosott rajta,így kaptam egy újat helyette....
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oké,de nekem valami akkor sem stimmel.
Én dràgàn vettem a gépet,de legalàbb még 7 hònap garancia van rà,amit utolsò hònapjàba ki is fogok hasznàlni./beviszem és garanciàba cseréltetem majd a fejet,meg takarìttatom/ -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az nem gyenge 35-ért àrulja a PS3-at,az összes jàtékkal 40K

Nyugodtabban alszok,ha nem pròbàlok tôle venni semmit. -
dilipok
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
megvan regrol lemezes verzioban. Nekem tetszett nagyon

-
Sirandrish
legenda
Yakuza 4 most már elérhető!
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha nem lenne GTA5 PS3-ra akkor biztos PS4-et vettem volna.
Mostmàr tényleg csak GTA5 kellene.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tyûha 2 hònap az nem kis idô,teljesen olyan vagy mint én.

Jobban is jàrsz ha vàrsz mèg a PS4-el,màr csak azért is mert engem lebeszéltél ròla.
-
Sirandrish
legenda
válasz
perge666
üzenetére
Mivel van rajta BŐVEN mivel játszanom, még egy darabig tuti

Egyébként csodálkozom is magamon. Már több mint két hónapja megvan és még egyszer sem jutott eszembe hogy mire cserélhetném el

Amúgy terveim szerint majd valamikor a jövőben PS4re szeretném cserélni. Nem mostanában..kivárok ott is egy slim verziót meg még néhány játékot

-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A PS3 meddig lesz meg??

-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt én is akartam kérdezni. Az NFS MW-nál írja neked is?
-
Sirandrish
legenda
Srácok..ha van egy alapból Vitás játék de a download listben azt írja hogy playable Ps3 és Vita az mit jelent?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Tdizsolt
üzenetére
Élőben néztem a PlayStation Experiencet, és ott mondták...ezt bárki megtehette..nem vagyok bennfentes ha ilyesmire célzol

Brian_GT Egyetértek. Nem vagyok oda egyébként a hegedűért, de amit ő csinál az szuper.

joamilestoné Nekem 3 tél is kevés lenne annyi játék várja. De én nem bánom. Enni nem kérnek..elférnek és mindig van mihez nyúlni

-
Brian_GT
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jajaja évek óta szeretem nyomon követni ezeket a show-kat, amióta rendes netsebességet tudnak biztosítani a szolgáltatók és elbírja a jó minőségű streameket. Ezért hálás is vagyok, mert egy E3...Microsoft-Sony-EA-Ubi press conf + ps4 launch party egyebekről lemaradni. Las Vegas-Los Angeles pedig nem a szomszédban van
Pedig ezekre röhejes összegű a belépő.
Lindsey meg szerintem az egyik legegyedibb és legcukibb előadóművész aki az elmúlt ezer évben született...rohadt egyszerű..nem veri magát semmire de egy hatalmas tehetség. Szerencsére őt már volt lehetőségem élőben is látni és hallani...remélem nem utoljára
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
szőröscica
üzenetére
Ha wi-fi-n használod, akkor nem csoda, hogy lassú.
A Ps3 wi-fi-je szar.
Nekem kábelesen van bekötve, és az első cucc, amit mértem, a Heavy Rain demo-ja, ami ha jól rémlik 1.7Gb, letöltöttem, telepítettem 17 perc alatt (30Mbit-es nettel).
Ez annyira nem rossz szerintem!
-
echterion
nagyúr
válasz
szőröscica
üzenetére
Szar a modem,ami a ps3-ban van. Mindenkinek lassú.
-
szőröscica
addikt
Ez kb. sosem fog leérni, 40 mega jött le eddig az 5 gigából.

Nem értem, már el is költöztem, más a routerem, más a szolgáltatóm, minden eszközömön száguldott a net az előző otthonomban és ebben is, egyedül a PS3 használhatatlanul lassú.
-
szőröscica
addikt
Egyébként be lehet állítani valahogy, hogy normális sebességgel töltsön le dolgokat?
Mert hiába van 30 megabites netem, még egy 50 megás patch letöltése is több percig szokott tartani. -
szőröscica
addikt
válasz
supercow
üzenetére
Nekem pont azért nincs is Plus előfizetésem, mert teljesen rapszodikus, hogy mikor van időm egyáltalán bekapcsolni a konzolt. Két hete kezdtem el ismét játszogatni rajta egyet-egyet, előtte legutoljára februárban volt bekapcsolva.
Viszont emiatt nem sietek, minden játékot megvehetek használtan gombokért. És mire kijátszom PS3-on az összes címet, ami érdekel, addigra már nextgen használt téren is sokkal jobb lesz a helyzet.
-
supercow
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Nekem van kb 15 Plus játékom amit el sem kezdtem..
-
szőröscica
addikt
Na, a Mirrors Edge az a játék, amit még sok sok évvel X360-ra meg akartam venni, aztán most pár hete majdnem megvettem használtan PS3-ra, és milyen jól tettem, hogy halogattam a vásárlást. Most ingyen kapom meg. Szuper
Hosszú téli hétvégékre be vagyok tárazva már, az alábbi játékok várják, hogy kipörgessem őket:
-AC Brotherhood és Revelations
-Bad Company 2
-Hitman Absolution
-Yakuza3
-még a Sleeping Dogsból is maradt egy kevés
-GT 5 pedig mindig tartogat néhány izgalmas versenyt
-és most a Mirrors EdgeSzerintem ezekből még jövő télre is fog maradni, amennyi szabadidőm van mostanában.

-
satz18
őstag
Na zsír. Most már Steam és origin után megvan PS3-ra is a mirrors edge.
Meg meg van életem első ps4 játéka úgy, hogy nincs is ps4-em.

-
Tdizsolt
senior tag
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Köszönjük néked Sony...és EA....

-
d.véderjoe
tag
válasz
d.véderjoe
üzenetére
Az EA születésnapi ajándéka ez a 20éves PlayStation-nak!

-
d.véderjoe
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Garden Warfare elvileg PS4-re ingyen lehúzható...
-
Elims
veterán
válasz
Tdizsolt
üzenetére
Nem szòrakozok ilyesmivel,közvetlenül a vita-ra töltöm,ugyanannyi idő mintha a ps3-ra tölteném le.
Ez a mirrors edge fps. :-(((((( Fasza. :-//
Mindegy.Legalàbb vita-ra jobb jött. :-)Szerk.:
TdiZsolt: Arra viszont megkérnélek,hogy majd szerkeszd inkàbb a hsz-aid. Jobb nekünk. :-) -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valóban...Görög van a falóban....már kúszik is lefele szépen...

Megkérdezhetem,hogy honnan jutsz ezekhez az infókhoz? -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszi!Bekapcsolom,oszt' megnézem....

-
Elims
veterán
Vita-n néztem.De ott csak letöltés van,az meg nem tudom,hogy felér-e a szàmítògépes "megvàsàrlàssal",így majd inkàbb a gépen fogom ha bekapcsolom.
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Hosszú idő után nem online vettem játékot, hanem lemezen. Nincs már olyan lehetőség, hogy egy bizonyos adatmennyiséget feltelepít a gyorsabb játékmenet érdekében?
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam a mirror még nem szedhető le,a vitát megnézem máris....

-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hali!
Ezeket hol látod? Vagy még nem "aktív" a dolog?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet,hogy az lenne!! :-)) Csak a kuncogàsàt hallanànk végig! :-D
Vita-ra màr ingyenes a nfs.
Perge: Tedd fel azért,hàtha vki ràkapna. :-)
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Megnéztem, neten ott az ára, PSN-en meg semmi nincs a játék képe mellett. Se gomb, se szöveg.
-
perge666
veterán
Akkor meg sem hirdetem azt az UC3-at,annyiért tényleg dìsznek is jò lesz a polcon ha végigvittem.
Holnap lehet elviszem menyasszonyomnàl a PS3-at és ha ingyenes lesz a mirrors edge akkor leszedem.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor megkapták a levelem...
-
Elims
veterán
válasz
üzenetére
Tényleg.. :-/
SirAndrish: Legfeljebb majd àllítunk a nehézségen. ;-)
Perge: Nem szeretném rontani az üzleted,de ha karcmentes az uncharted 3,megvan hozzà a kiskönyv és 2-es régiòs akkor kb.1500Ft-ot ér.Talàn 2e-ért elmenne egy pàr hét hirdetés utàn.
A mirrors edge-et pedig vkivel hùzasd be!!Add meg baràtnak/rokonnak a jelszavad akinek van internet és "vàsàroltasd" meg a jàtékot.Úgy lealàbb megmarad neked
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sejtettem
Amúgy az UC3 3000 forint volt az 576-ban
Most én is rontom az üzleted? 
Korábban beszéltük, hogy ha 50ft/db lenne a játék PS-re, akkor mindet megvennénk. A Google valami hasonlót gondolt ki, mikor euró=forint alapon adta nemrégiben a filmeket Play-en
Voltak, akik bevásároltak 6-7 HD filmet 200 forintért. Résen kell lenni a PSN körül is. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor a polcomon fonnyad el,bàr kétlem.

-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
O.K. James is jön. Nagy fond nem lehet. :-) vagy csak akkor lesz igazàn? :-)
Jò ez a születésnap! :-)
James: Gyere!!Egy laza 20percest lejàtszunk. :-)
Persze előtte egy 10percet jàstzom vele,mert màr azt sem tudom,hogy melyik gombbal lehet lőni.. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
3K?
-
kevepapa
aktív tag
válasz
Doma88
üzenetére
"A PayPal-os Transaction History-nál az van írva a Status-hoz, hogy Cancelled illetve a PSN-es Transaction History-nál meg sem jelent az utalás, de a kártyámra nem került vissza a pénz. Mindegy, várok vele holnapig aztán ha nem kapom vissza akkor írok a PayPal-nak mert a Sony nem tudott segíteni, hiába megadtam a Transaction ID-t, mivel Cancelled a PayPal rendszerében, ezért Ők meg sem kapták a pénzt"
Na, ugyanígy jártam!

Megpróbáltam paypallal feltölteni a uk store wallet-omat és a pénzt levonta a paypal a kártyámról, a walletben viszont az jelent meg h "Your transaction was unsuccessful."
A paypalnél pedig cancelled a státusza.
Mit tegyek?
Remélem visszajön a pénzem?
Hogy a viharba fogok így uk store ból vásárolni? Ti hogy csináljátok? -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor igen
Mindjárt kiderül.A GT5-öt megveszem 500 forintért

-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Làzas vagy?

GTA5 vagy esetleg Last Of Us érdekelne! -
birno
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Honnan van ez az info?
Feliratkoztam az eu es a us blog RSS-ere, de nem lattam semmi relevansat, pedig megszortak hirtelen vagy 30 posttal. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Köszönöm a megtisztelô ajànlatot.

Elims : Jó neked.

A Mirrors Edge jò volna ingyen,ha lenne netem.

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem vigasztal, de legalább megpróbáltad!

Amúgy miért nem ingyenes még?
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Épp most olvastam ezt a dolgot, és rögtön elmorzsoltam 3 könnycseppet, mert nem is olyan régen súlyos pénzekért vettem meg a Mirror's Edge-t dobozosan

Most ebből nem tudom, milyen tanulságot vonjak le.Hohó, nekem 5990 forintot ír! Akkor már vége? Mert ahol olvastam ott azt írták, hogy a hétvégén, ma meg szombat este van.
-
Sirandrish
legenda
Amúgy köztetek nincs véletlenül Pesti akinek elérhető távolságban van a 3. ker?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig ezekre röhejes összegű a belépő.