- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Tenyleg nem stallionom van. Billentyuzettel jatszom es egy majdnem fullos quadrom van. Az az erdekes, hogy nekem is volt egyszer egy ilyen "nehezen iranyitom az autom problema", asszem' CTF-ben, de az full quadro szoba volt. Es voltam olyan lama hogy nem csinaltam replayt. Viszont szivesen megneznek egy ilyet, osszehasonlitva a normalissal. Latszik hogy lassabban tekeri a kormanyt a sofor pl? Speedbugnal mennyivel megy a bugos? illetve hogy o vagy en vagyok a bugos? negativ ill. pozitiv speedbugrol is olvastam mar itt. A lenyeg hogy replayt nem nagyon lehet talalni, csak a Plokiet lattam, meg egy lengyel srac videojat, bar az mas jellegu volt (azt hiszem ott rookie kapott pro sebesseget). Szoval jo volna megnezegetni par replayt! De nem farasztalak benneteket ezzel a replay felrakas dologgal! Ha van akkor rakjatok fel plz! Es elhiszem amiket irtok, nehogy azt gondoljatok hogy nem, csak kivancsi vagyok
Ui.: Ki latta kisvardait?
Reg nem hallottam rola
Nem halad a forummal? 
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Reg nem hallottam rola
Nem halad a forummal?