Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Csak pályák lesznek. Kocsikat már korábban is március közepe/végi patchbe ígérték
Kiskandur: Nemcsak a TA-ban, hanem máshol is van sajnos "speedbug", valószínűleg akkor jó időben, jó helyen voltál... de a speedbug miatt gyakorlatilag sajnos nincs sok értelme a rekordok listájának. Úgy emlékszem a patch megjelenésekor törlődni fog az összes rekord (legalábbis ezt ígérték).
Kezdem unni, hogy a harpoonomat minden honnan kickelik. Legviccesebb az volt, mikor a "come all" nevű szobából kickeltek
... Tegnap költöttem rá 400+k RP (még így is hiányzik jópár upgrade
) és szeretnék kiélvezni, de nem tudom...Egyébként érzésem szerint TA-ban levő speedbug a sok füvezés után jön elő. Az utóbbi napokban elkezdtem elég aktívan használni a fűvet (eddig kerültem), és azóta visznylag sokszor volt nálam kisebb speedbug (57,4 - 57,6 körüli ürestankos idők). Lehet, hogy csak véletlen egybeesés...
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
... Tegnap költöttem rá 400+k RP (még így is hiányzik jópár upgrade
) és szeretnék kiélvezni, de nem tudom...