Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Csak pályák lesznek. Kocsikat már korábban is március közepe/végi patchbe ígérték
Kiskandur: Nemcsak a TA-ban, hanem máshol is van sajnos "speedbug", valószínűleg akkor jó időben, jó helyen voltál... de a speedbug miatt gyakorlatilag sajnos nincs sok értelme a rekordok listájának. Úgy emlékszem a patch megjelenésekor törlődni fog az összes rekord (legalábbis ezt ígérték).
Kezdem unni, hogy a harpoonomat minden honnan kickelik. Legviccesebb az volt, mikor a "come all" nevű szobából kickeltek
... Tegnap költöttem rá 400+k RP (még így is hiányzik jópár upgrade
) és szeretnék kiélvezni, de nem tudom...Egyébként érzésem szerint TA-ban levő speedbug a sok füvezés után jön elő. Az utóbbi napokban elkezdtem elég aktívan használni a fűvet (eddig kerültem), és azóta visznylag sokszor volt nálam kisebb speedbug (57,4 - 57,6 körüli ürestankos idők). Lehet, hogy csak véletlen egybeesés...
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... Tegnap költöttem rá 400+k RP (még így is hiányzik jópár upgrade
) és szeretnék kiélvezni, de nem tudom...