- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
-Draco-
üzenetére
Szerencsére én kivárásra játszottam és nem költöttem 1 fillért sem rá.
De mivel már kb. 2 hónapja játszhatunk LR-el, így joggal, megfordult a fejemben, hogy ez már így is marad. Fontolgattam a pénz beleölést, de az új hírek hallatán, már le is tettem róla.
Lesz ami lesz, játszunk azzal ami marad.Végül is PT-ben, már meg van az összes kocsim, van fölös 3milla rp-m, 44 a szintem, futottam 6000 futamot és amennyiben valóban jön a frissítés és persze ezzel 1ütt a játékosok is visszatérnek, akkor az lesz a legjobb.
Azért az is milyen?
Évekig költöttük az aeria kasszájánál (mint kiderült, teljesen jogtalanul fogadta el az aeria az európai játékosok pénzét), erre jött az ip-blokk, visszakunyiztuk magunkat, válaszképpen a nagy hercehurcára 6 hónappal később a gamigo kivette az ip-blokkot, megnyitva az egész világ előtt a játék lehetőségét. Erre mire már szépen mindenki berendezkedett az LR-ben és akár még költött is a dologra, vissza hozzák az ib-blokkot. Akkor most meg a gamigo fogadta el jogtalanul az idéglenesen feloldott területekről a pénzt.
Mert azért az nem volt kiírva a gamigo oldalán, hogy kedves világ összes játékosa most próbajelleggel megadjuk mindenkinek a lehetőséget 1 hónapra, hogy kipróbálja a Level-R nevű játékot. De mindenkit kérünk arra, hogy ne költsön ezalatt az 1 próba hónap alatt a játékra.
Vagy a nem engedélyezett területekről alapból nem lehetett volna rendelni GP-t.
Új hozzászólás Aktív témák

- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest