Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SylarHUN

senior tag

válasz -Draco- #26503 üzenetére

Szerencsére én kivárásra játszottam és nem költöttem 1 fillért sem rá.

De mivel már kb. 2 hónapja játszhatunk LR-el, így joggal, megfordult a fejemben, hogy ez már így is marad. Fontolgattam a pénz beleölést, de az új hírek hallatán, már le is tettem róla.
    Lesz ami lesz, játszunk azzal ami marad.

Végül is PT-ben, már meg van az összes kocsim, van fölös 3milla rp-m, 44 a szintem, futottam 6000 futamot és amennyiben valóban jön a frissítés és persze ezzel 1ütt a játékosok is visszatérnek, akkor az lesz a legjobb.

Azért az is milyen?
    Évekig költöttük az aeria kasszájánál (mint kiderült, teljesen jogtalanul fogadta el az aeria az európai játékosok pénzét), erre jött az ip-blokk, visszakunyiztuk magunkat, válaszképpen a nagy hercehurcára 6 hónappal később a gamigo kivette az ip-blokkot, megnyitva az egész világ előtt a játék lehetőségét. Erre mire már szépen mindenki berendezkedett az LR-ben és akár még költött is a dologra, vissza hozzák az ib-blokkot. Akkor most meg a gamigo fogadta el jogtalanul az idéglenesen feloldott területekről a pénzt.
    Mert azért az nem volt kiírva a gamigo oldalán, hogy kedves világ összes játékosa most próbajelleggel megadjuk mindenkinek a lehetőséget 1 hónapra, hogy kipróbálja a Level-R nevű játékot. De mindenkit kérünk arra, hogy ne költsön ezalatt az 1 próba hónap alatt a játékra.
    Vagy a nem engedélyezett területekről alapból nem lehetett volna rendelni GP-t.

Új hozzászólás Aktív témák