- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
quadroracer
tag
Hi all!
Egy kis helyzetjelentes:
- A betara meg varni kell, mint olvashattatok korabban, egyenlore meg nincs meg a pontos datum az indulasrol, amint lesz konkretum, itt es/vagy a beta oldalan olvashatjatok.
- A LEVEL-R-rel kapcsolatos fontos info: A kiadok nem tamogatjak hogy ti (a magyar jatekosok) mindket szerverre felmehessetek. Ezert a regi dontes marad ervenyben (ahogy anno kertetek) a magyar jatekosok a PT szerverehez tartoznak.
A nemet szerveren jelenleg nincs IP ban feletek, de ugy tudom ez mar csak ideig oraig lesz igy. Tehat barmikor elofordulhat hogy mar nem tudtok oda belepni. (gondoltam szolok, hogy inkabb tolem tudjatok meg, mint a kesz tennyel idegesen vitassuk meg).
Egy szo mint szaz, arra keszuljetek, hogy a PT-ben tudjatok folytatni a karriereteket. (Valoszinuleg nemsokara felfrissitik az USA szervert is, ugyhogy nagyjabol azt fogjatok kapni, mint ami a Level-R-ben van, ennek idopontjat sajna nem tudom megmondani, mert ezt csak ok tudjak).
Remelem elkeruljuk a kellemetlensegeket azzal hogy fel tudtok keszulni a Level-R szamotokra valo bezarasaval.Probaltam amellett kardoskodni, hogy mindket vezio elerheto legyen szamotokra, de ugy nez ki ez a kiadoknak nem erdeke, ugyhogy a tovabbiakban sem szabad erre szamitani
Koszonom a figyelmet!
Udv,
Laca
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- További aktív témák...
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- KROAK K-CS01 Android autós navigáció 2/32 7"
- Eladó Samsung Odyssey QD-OLED G6 G60SD QHD 360 Hz Gaming Monitor 2024
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest