Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
kojak01
üzenetére
Ha LeveR akkor az oldalukon belépsz amivel regeltél,vagy az aktivácios linken amit emilen kaptál érkezel a LevelR-be.A lényeg ha ott be enged a jelszavaddal akkor válaszd ki a játékok közül a levelR-t és alul nyomkodd végig az oldalakat és a végén kiirja sikeres regisztráció a LevelR-be.Utána már beenged simán.
-
PaJa1
őstag
válasz
kojak01
üzenetére
Egyszer jó lenne ha pontosítanád melyik játékról beszélsz.
Ha a fentebb linkelt LvlRt töltötted le és azzal próbálkozol, akkor a gamigonál regisztrált felhasználóddal kell belépni, miután hozzárendelted a játékot a felhasználódhoz a GamigoAccountSystemben. Lehet, hogy már nem kell, nekem azt hiszem már automata hozzárendelte, mert a lvlr oldalon keresztül regeltem.
Ha a témaindító HSZben lévő PTt töltötted le akkor meg az aeriagamesnél regisztrált felhasználóval tudsz belépni, a PTben még mindig nem működik a numerikus bill, így a számok írásához a qwertz felett lévő számokat célszerű használni.
KiS éS NAgY betűkre ügyelj a jelszónál.(#26409) wazup86
Nem felvenni, hanem el kell használni ennyi cuccot este 10ig, egy futam alatt meg lehet csinálni. 15 témának kell elfogynia a csomagtartóból.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő