Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terkk
tag
Kellemes ünnepeket minden régi / új PT-s játékosnak
főleg a HOT csapatnak
Proxs5 -
Terkk
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
igen tudom elég 1, de mással is játszom és azokat nem vitte maxon 1db
-
Terkk
tag
Win7 nekem is, 32 bites, lehet neki nem win7 és azért nem jó valami a ptvel
-
Terkk
tag
10.3 catalyst
-
Terkk
tag
nekem 5770 van cf ben és megy normálisan
-
Terkk
tag
Level-r be mennék én is,,, de mivel minden elveszne a PTben autók,szintek, ezért PT re szavazok..
-
Terkk
tag
Én már elfelejtettem a felhasználóm és jelszavam a heroes pókerhez

-
Terkk
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
tényleg szép

-
Terkk
tag
sok piros tojást tojjon a nyúl mindenkinek!

-
Terkk
tag
Project Torque-ra szavazok

-
Terkk
tag
lehet már valamit tudni hogy lesz fejlesztés az Aeria PT-nél?
-
Terkk
tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Az engem is zavar sokszor főleg a tokyo pályán ahol mindenhol oszlop van és van hogy a kiírástól nem látszik pontosan hol az oszlop és vége jó lenne máshova helyezni a kiírásokat.
Egy másik dolog CTFben: sokszor elveszik tőlem úgy a zászlót hogy hozzám sem érnek, elsuhan mellettem a másik játékos 1-2méterre és már nála van a zászló ez nem tudom mitől van A netem 10mb-os nak csak elég kell hogy legyen,, nem szokott lagolni ,másoktól is kérdeztem voltak akik mondták nekik is csinálja ezt a dolgot pedig gyors a netjük -
Terkk
tag
Én már nem játszok , felnézek néha 1-2percre van e valami új, majd ha megvan az új verzió aeriánál akkor megjön a kedvem és akkor újra játszom talán

-
Terkk
tag
Van aki Windows7 en játszik PT vel? megy rajta? mert ha nem akkor nem rakom fel

-
Terkk
tag
válasz
lacimenethil
üzenetére
Már nem lehet venni ,kivették a shopból őket de azt ne kérdezd mért nem tudom én sem
-
Terkk
tag
Nekem már annyi kulcsom van hogy felhalmozódott alig bírom csinálni! 938db van sárga/piros kulcsok

-
Terkk
tag
válasz
wazup86
üzenetére
ctf hez visszatérve, nem ugrál senkinek a kocsja sem, és az enyém sem már sokszor kérdeztem mástól de mégis 8kilóméterről leszedik rólam a zászlót már nagyon idegesítő hogy a kedvenc módom és alig tudok így nyerni, persze olyat is sokszor csinál hogyha nekimegyek a másiknak nem szedi le róla a zászlót érdekes az egész..
-
Terkk
tag
ghost nekem is fontos lenne nélküle játszhatatlan lenne a játék számomra, mindig ghost onban játszom, párszor mentem ghost nélkül versenyt .,roncsderbi az egész sok kisgyerek a kanyart úgy veszi be hogy engem kilök a világűrbe a kanyar elején ő meg megy tovább normálisan..ghost nélkül énsem játszom tovább legalábbis versenyeken

-
Terkk
tag
Én nemtudok CTF-ni mert állandóan elszedik tőlem a zászlót a fél pályárol meg hozzám se érnek de ÁLLANDÓAN MINDIG MINDENKI pedig nagyon szeretem a CTF módot és így alig tudok vele rendesen játszani, mitől van ez? lassú a netem gondolom én, 2 megás csak azért van ez hogy mindenki elveszi rólam a zászlót hogy hozzám se ér?
-
Terkk
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Nem azt nem én csináltam, egy náksi szám de régi. Jó a csapatotok honlapja
-
Terkk
tag
Jó a képed, szerintem is, és boldog nőnapot minden nőnek aki erre jár!

-
Terkk
tag
sziasztok az új pt videó
Hummer h3 drift
ITT -
Terkk
tag
sziasztok elkészült teljes HD ba stunt videóm

http://www.youtube.com/watch?v=lS1kXPHctnM -
Terkk
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
köszi, de most vettem észre hogy csak fele minőségben töltöttem fel mint ahogy felvettem.. furcsa is volt hogy HD hoz képest ilyen életlen homályos a kép, töltöm maximumon úgy jó lesz éles full HD, majd link ha kész
-
Terkk
tag
Sziasztok
elkészült a PT stunt videom akit érdekel nézze meg HD ba és szavazzon rá köszi
http://www.youtube.com/watch?v=IS_5AJ7bTKM
-
Terkk
tag
Én az Extreme dolgokra gondoltam ha bennt lesznek akkor a legtöbb ami jobb mondjuk villogók, taxi stb csak nagyobb szinten lehetnének elérhetőek és akkor többen hajtatának a nagy szint felé/többet játszanának érte, vagy az csak AP-ért lesznek majd?
-
Terkk
tag
Ezt nem értem.. 2 órája az volt a statomban hogy 99% REliability és 65dayt töltöttem a pályán, errre most nézem 75day és 0% reliability!! ki sem léptem azóta egyszer sem! ez mitől lett?!!

-
Terkk
tag
Woo most látom hogy kaptam +500AP-t , gondolom a 10 milliós forum miatt, eddig 900AP összesen, más is kapott még?! -
Terkk
tag
válasz
wazup86
üzenetére
Ha nincs szerver bónusz piros kulcsokkal több exp-t gyűjtök mint simben a drift idő alatt..
Task-ban megnyitod a 140méters ugratást + 220km/h elérése tokyo pályán és Tokyo - Broadways 4 en 1 perc alatt megvan a 2x1500 (3000exp), 140méteres ugratásnál a domb elött tarts lenyomva a kéziféket és akkor felrepül a kocsi, panamával nem nehéz.
Ha van szerver bónusz mint most akkor sim drift jó vagy wanganon legyél első azért is jó az exp -
Terkk
tag
Épp tegnap fulloztam, eddig nem használtam de rájöttem milyen jó autó megéri szerintem kifullozni 650-700ezer volt bele az összes tuning

Új hozzászólás Aktív témák

- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP Thunderbolt 4 kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest