Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Én már nem bánom ha el is bukok mindent,egyenlőre annyira leköt a level-r hogy nem is nyomom a PT-t,hiába vagyok ott magasabb szinten,hiába van egy szekér autóm,itt elvagyok a stock Lionnal és a 2esre fejlesztett Cobra-val,már nem hiányzik a drift és a CTF sem,nyomom az RTF-et és a team ctf-et,na meg szinte mindent!
Úgy látom a PT leragadt,én nem.Nem mintha most választanom kellene,de ha szavazni kell nálam Level-R! -
Gaz 78
aktív tag
Vettem pár AP-s autót PT-be az idő során.Az AP vásárlásáról szerződést küldtek email-ben ami egyuttal számla is.Tehát biztosítaniuk kell egy olyan felületet ahol én érvényesíteni tudom a vásárolt cuccaimat,ezesetben autókat.Olyan nincs,hogy bezárják a szervert azt bebuktad a lóvét amit autókba fordítottál....
Vagy PT-ben vagy más játékban,de biztosítaniuk kell. -
hugoagagyilo
tag
Vagy fejlesztenek vagy lehuzzák a rolót.Jelen pillanatban is csak kb 120 ember van fent Pt-n.Ebből 10 -en mi voltunk

Crea Te merre jártál ?Ma csak sima játékvolt most meg szerver stop ugy hogy csak sima duma most a Ts-en.

Wolfi néztem ha jól láttam már nem láttam OBB-s Teg-el barátot.

-
wazup86
tag
akkor nem tudom mi lehet, jó persze nekem is előfordul olyan,hogy azt érzékelem nem jött nekem és mégis elvette, de mondjuk én általában haverokkal zászlózok és nem érzékelünk nagy gondot vele, sőt jól megy,mert sokszor van olyan,hogy 1cm-re megyünk el egymás mellett és röhögünk egy jót,hogy majdnem..

-
-
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Formula-1
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SAPPHIRE Radeon RX 6800 16GB GDDR6 használt
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(10.000) Grat!