- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Ha még áll a pár nappal ezelőtti dolog az invictus oldalán, akkor mi SEHOL nem fogunk tudni PT/LVLR-t játszani.
Csak akkor ha a gaymingo vagy valaki más megveszi a licenszt magyarországra hogy itt terjessze.Sylar, még nincs 3 éves a játék .)
Ha máshova akarnak minket átpaterolni akkor az a minimum hogy ugyanúgy/ugyan ott folytassuk ahol abbahagytuk.
Ez a LevelRben 2 okból sem valósulna meg:
-ami verzio ott van az 1 fos
-gamigonak nem érdeke, hogy mi ott ne vegyük meg mégegszer a kedvenc autónkat...stbA káromkodás nem a megfelelő módja az akarat/érdek képviseletének/kifejezésének. Forumszabályzat meg szerintem amúgy is tiltja/ellenzi.
Én is tettem pénzt a játékba - aeriának - és időt még többet! Annak úgy fest mind konec. Bár nem tudom akik megmaradnak PTben mit fognak érezni belőle. Forum eventet még tudok csinálni

Amúgy az egész IP ban dolgot az AERIA meglepetten fogadta GM, producer...stb, ők nem tudtak ilyenről. 1fast mikor hivatalba került nem szólt neki senki hogy ilyet megtehet a fejlesztő. A szerződést bogarásszák hogy amit pk aláírtak abban van e ilyen. Remélem nincs. - ezt már lehet lejátszották, nem vagyok up to date teljesen
Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parfüm topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kés topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Bialetti kézi kávéőrlő
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest