Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

Invictus! Ha ez igaz, Húzzátok meg és menjetek csődbe mindannyian! Biztos vagyok benne hogy nézitek a fórumokat, korábban is tettétek csak nem válaszolhattok! Látjátok hogy rengetegen az egész ellen vannak, sokan nem fognak levelRbe menni, nem szeretik, egy rakás szart rendeltek meg, a németek is elpályáznak onnan akik addig is ott voltak. Meg fog halni a játék! Hiába a pénzre hajtottatok, hiába adtátok el a Földön sok kontinensre, kiadónak, ezzel a húzással mindenki veszíteni fog, játékos, kiadók egyaránt! Nem lesz játékosa a PTnek, nem lesz játékosa a levelR-nek és ahogy tudom a többi kiadónak is a Hannah van. Ha arra számítotok hogy a sok tizenéves fogja nektek finanszírozni a jövőt, nagyon tévedtek, fel fogják adni! Kínába eleve kár fog importálni a játékot, az NFS WO alapból legyalulja! Ha gyors pénzbehajtásról álmodoztatok jó magyar módjára viseljétek a következményeket!
    A statisztika mindent elárul! Nézzétek meg korábban mennyire népszerű volt a játék! Tudom, a kiadók megvették a liszenszet, de nem hiszem el, hogy a ti múltotokkal és a játékosok tapasztalatiaval (nem egy a való életből) nem lett volna egy ennél sokkal jobb színvonalú játék! Kár érte, lehetünk büszkék arra hogy ez volt az első, ebből a többi sokat fog tanulni, csak kár hogy a mi kárunkra! Legalább lenne bennetek annyi gerinc, hogy az úgy szeretett hazánkkal valamiféle összetartás vagy kommunikáció lett volna! Már mindegy már nem is kell, csináljátok, azzal hogy így köttetett meg a szerződés, magatokkal is kibabráltatok!

Új hozzászólás Aktív témák