Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
[pH]Lacika
üzenetére
Nos, akkor én is összefoglalnám az álláspontom a dologban. Először is a találgatásokat elkerülendő, egy Logitech Rumblepad2-vel játszom, a két joyjal. Nem tudom melyik futást tetted fel a 2 közül, a hsz.-ekből úgy érzem, hogy csak az elsőt. Megnéztem és is a tesztünk után a replayt és a következőkre jutottam. Gondoljatok csak bele, a pad analóg karja ha jól tudom 0-255 közötti értékeket állít, azaz ennyi fokozat van. Szemben a billentyű csak két állást tud, vagy 0 vagy 255! Ugye nem kell bizonygatnom ez mit jelent? A billentyűről való rángatós kormányzás brutális időveszteséggel jár. Ez mind tisztán látszik a belső kamerás képeken. Ezt Paja is simán észrevette, de szerintem bárki. A rossz íveken való menés szintén, mivel hosszabb utat kell megtennie az autónak, mint a másiknak aki jó íven halad. És valóban úgy megyek a paddel, mint más a kormánnyal, de ezt jeleztem is neked Laci, hogy úgy kezelem mint a hímes tojást és egy fikarcnyi ideges mozdulatot nem látsz a kormányzásomban. Az egyenesben pedig teljesen tisztán látszik, hogy egy grammal sem megyek el, én néztem a távolságmérőt közben, 1m-t nem változott közöttünk a távolság, amíg hozzá nem értél a kormányhoz. Szóval én azt gondolom jobb beletörődni abba, hogy a különbséget "apró" vezetői hibák összessége hozza létre. Ja és gondoljatok bele, egy technikás pályán, ahol az ember azon játszik, hogy tökéletes féktávokat állítson be méterre pontosan, mennyi időt veszíthet aki "nem megfelelően" kormányzik. Tervezem egyébként hogy valami fos gépre is felteszem a PT-t és onnan futok tesztet valakivel, hogy végleg lezárhassuk ezt a témát.
Bocsánat a hosszú reagálásért..
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS ROG Ally
- Path of Exile 2
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest