Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• orkaman

csendes tag

én most 2 hétig pihentettem a játékot. (meguntam, na)
    csábító volt a morello upgrade, de úgy döntöttem nem megyek 10 óra explorert egy vacak body-ért.

szvsz, egyetértek, az RP-k elosztása eléggé vacak.

1) A Sim VS-nek kéne a legtöbb pontot adni, de (itt és máshol is) figyelembe kéne venni a versenyzők eredményeit. Ha első vagy 8-ból, de a többi el sem indult (tudjuk miért) akkor az gyengébb eredmény mintha fej-fej mellett megy végig a küzdelem. Ezen kívül a használt járgány képességeinek és a pályán elért eredménynek is benne kellene lennie a pontban. Azaz lehetsz 6. a 8-ból, de jó időeredményekkel, akkor az több pont mint ha végigbénázod az egészet és még így is 3.nak bejössz.

2) A szinteknek láttam értelmét korábban, hiszen csak nagyobb szinttel lehetett a legjobb járgányokat használni. De mióta levitték (panama level 10 vagy valami nevetségesen alacsony) semmi jelentősége. És egyébként is utálom ha a szint maximálva van. Miért? Elérted a 40-et húzz a fenébe? Szép. (én nem vagyok 40 ;) )
    Talán ha szinteknek lenne egy kis jelentősége (5 -szintenként 1% javulás minden jellemzőben)

3) Nincs bajom azzal ha egy játék ingyenes és prémium tartalmakkal tartja fenn magát. De azért itt többről van szó, AP-ért sokkal jobban lehet fejlődni, és nem csak 50%-al, hanem többszörös RP/EXP.

4) Dűhít az olyan MMO játék ahol nem tudsz tenni semmit egy bekavaró idióta ellen. Ha káromkodsz még téged zárnak ki. Eddig összesen két játékban éreztem ezt. (PT és 2Moons)

5) A feladatok nem lennének rosszak, de ilyen díjazásért? 1k RP egy feladatért ami alatt 2 explorert végignyomsz? Majdnem az összes feladatot megcsináltam, és vagy nagyon könnyű vagy rohadt nehéz (fuss best lap-ot, LOL ). Mivel azonban mindig jött valami kulcs ezért apránként ki lehet őket iktatni (ez ám a játékélmény)

6) A legjobb ami tetszett, az a license dolog. Emlékszem a level 6/11-el mit össze szenvedtem, a 21/26/31 meg lendületből ment. Ez is fura

na ennyi jött ki egyszuszra.

Új hozzászólás Aktív témák