- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
2kor írtam volna én is az újdonságokról, de sajnos heveny hányásba kezdtem és csak reggel 7kor mentett meg az ügyeletes orvos injekciója attól, hogy az epém ne egy vödörben landoljon.
Vigyázzon mindenki, cseppfertőzéssel terjeng ez a gyomorvírus és elég durva. A játékra visszatérve, akkor még emlegették hogy valami ajándék is jött, de nem lehetett megnyitni, mert üres volt. A GS-ek kulcsokat emlegettek, meg hogy a mission-nél nézzük, de csak a 2 bonus kulcs volt ott, ami ugye még az előző ajándék volt. Szóval valakinek valami infó erről? Azért lehettek volna annyira kedvesek, hogy kap mindenki ajándékba egy karácsonyi vinylt... De remélem karácsony előtt esetleg kapunk.
Az ilyen patkányokról az a véleményem, hogy ezek teszik tönkre sajnos, ezt az egyébként nagyon remek játékot és soxor nagy önuralom kell, hogy az ember ne durranjon el. Nekem ezzel a James Dean arccal volt ez, akit emlegettem is. Fenyegetőzött, hogy ő új GS, meg hogy watchlisten leszek. Na persze se watchlisten nem voltam, se ő nem volt GS, csak valószínűleg egy gép elő recskázó 15 éves hülyegyerek max. Erről ennyit... Ja és ne akarjon már GS lenni ha 3 körön fél kört kap England South-on tőlem, aki még egy hónapja sem játszik. Én kérek elnézést, kérem kapcsolja ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest