- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvez
tag
Szerencse, hogy nálad minden rendben van vele. Én feladtam, elegem lett abból, hogy soha nem tudom belőni egyik járgányt se, mert mindig alkalommal "más". Az utolsó az volt, hogy beleszálltam forteval egy oszlopba. A lendülettől felemelkedett a segge, de nem esett vissza a földre, hanem elkezdett lebegni a kocsi és egyre feljebb emelkedett. Mikor már majdnem elérte az oszlop tetejét, elengedte azt és úgy zuhant vissza földre, érdekes látvány volt. Gondolom vmi hasonló dolog miatt van, hogy a legkisebb szartól is elszáll, mintha nem a földön, hanem a holdon veresenyeznék. Így esélytelen egy "egészségeset" versenyezni is akár. Némelyik upgrade is érdekesen viselkedik, hajtok, hogy meglegyen nagy pénzekért és szarabb lesz a járgány, rosszabb időket megyek vele. Akkor meg minek túrjam fel? Én nem tartozom a "szerencsések" közé, lehet a gépem se elég, a netem se, a franc tudja miért, de vmi nagyon nem klappol.
A német féle cucc annyiban szimpatikusabb, ha vki gyorsabb akar lenni, akkor vmivel nehezebben juthat hozzá ezekhez a tatyóba való dolgokért, nem fog boldog, boldogtalan ilyenekkel rohangálni, sokkal tisztább dolog. Én soha nem használtam csak, hogy előnyhöz jussak másokkal szemben, ha más is használja akkor meg mi értelem van? Max arra, hogy erre is lehessen költeni még.
Amúgy az az itemes kódom volt fentebb, vkinek kell használja, ha már meg nem tette. Nekem nincs rá szükségem, egyébként se használtam volna.
ja és bocs!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- World of Tanks - OFF topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Profitorientált lehet az OpenAI, áldását adta rá a Microsoft
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó erős gamer pc! i7-14700k,4070ti super,ddr5 64gb ram.2x1tb ssd.
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest