Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Shop-ban nézegettem a Morello upgrade-eket (álmodoztam, ugyanis popper meg csaj nélkül elég nehéz összeszedni annyi rp-t, ráadásul úgy, hogy az öcsém hétvégén általában rátelepszik a "nagygépre"). Az egy dolog, hogy horribilisek az árak (ez már tényleg pofátlanság), de hogy a tuningtól nem javul a gyorsulása, hanem rosszabb lesz (minden upgrade rátesz +0.1 sec-et
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.bumbalaci55, nem tudom mit gondoljak rólad (inkább megtartom magamnak), dehogy PT fórumba beraksz egy nagy képet egy kibaxott óráról, ami éppen tetszik neked, hááááát. Szerintem inkább küldözgesd ezt a képet msn-en a haveroknak, de ne itt foglald vele az értékes helyet. Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Androidos fejegységek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Filmvilág
- Házi hangfal építés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), azért az egy kicsit gáz. Nem tudom aeriáéknál mit jelent a tuning, de nálam azt, hogy a kocsi minden paramétere javul. WTF és társai.