- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pH]Lacika
tag
Szerintem a probléma nálad keresendő!!
PaJa, RSX: Szerintem meg igenis CSAL, tegnap stock vettével elverte az egész mezőny fél körrel. (route2)
Nem hiszem hogy az normális lett volna.
Még ha, neki is megy dolgoknak, akkor sem lassúl és veszít a sebességéből.
Az 1ik versenyen hibázott 1 nagyot, vissza esett a tök utolsó helyre, és láss csodát a negyed körös hátrányából 1kör múlva már negyed körös előnye volt.
Azt ne mondja nekem senki, hogy ez a csávó ennyire ügyes.Be vallom tudom mivel és hogyan csal!
Ha egy picit értesz (értetek) a számtekhez már régen rájöttél (rájöttetek) hogyan lehet ezt megcsinálni. A világ legegyszerűbb dolga.Be vallom, már én is régen megcsináltam volna, ha jól érezném magam akkor, ha csalással nyerek. De nem érzem úgy jól magam.
Kipróbáltam már a trükköt és valóban tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 10 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK! Akciós ár!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest