Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[pH]Lacika #13315 üzenetére
De ha tudod, hogy csal és tudod hogyan.. akkor miért nem jelzed az Aerianak? Mivel akkor valószínűleg egy bugot találtál. És csendes tanácsom, hogy ne mond el senkinek, ha tényleg tudod hogy lehet ezt csinálni!
-
csaba0223
senior tag
válasz
Nekem dunsztom sincs hogy hogy csal! De csal az biztos! Jó a kép de ha világítana a lámpa akkor még jobb lenne!
-
rsx
aktív tag
válasz
Akkor azt nem értem hogy miért nem bukott meg eddig?
Ezt nem lehet ellenörizni??Igy esélytelen ellenük, kinyomhatom a szemét a vettének akkor se"Be vallom tudom mivel és hogyan csal!"Ezt az infot nem osztanád meg velünk is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest