Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Csatlakozom én is!
Gyakoroltam a Lionnal kicsit! Nem is olyan rossz autó, finomabb vezetési stílust igényel! 3 pályát néztem meg átlagosan 4mp-et javultak a köridőim, a kanyarsebességem néhol +5MPH lett!
Minimálisan meg tudtam közelíteni a kormányosok gázadását és kanyarodását, de messze van tőlük. A lényeg, hogy kanyarban nem csőgázzal kell menni, hanem szépen adagolva, kanyarban nem csutakra fékezni, különben kitör a hátulja és értékes mp-eket veszt az ember. Automata váltót lehet állítani? Idegesít, hogy 4-esből visszateszi 2-esbe, ott pörög sok ideig, majd utána tolja föl hármasba. Billzeten necces a váltás. 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minimálisan meg tudtam közelíteni a kormányosok gázadását és kanyarodását, de messze van tőlük. A lényeg, hogy kanyarban nem csőgázzal kell menni, hanem szépen adagolva, kanyarban nem csutakra fékezni, különben kitör a hátulja és értékes mp-eket veszt az ember. Automata váltót lehet állítani? Idegesít, hogy 4-esből visszateszi 2-esbe, ott pörög sok ideig, majd utána tolja föl hármasba. Billzeten necces a váltás.