Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Direkt eddig csak olvastam a hsz-eket, nem akartam fölöslegesen fikázni a PT-t, úgyse hallgat meg minket senki. De látom a patch hozta a szokásos formáját és többet ártott mint használt. Most az hogy érkezett két új kocsi (mert csak a Hummer H3 meg a Camaro az új) nem nagyon dobja fel a játékot. Én már egyre reménytelenebbnek látom, hogy valaha is értelmes játék lesz belőle. Inkább hanyagolnák az ilyen "megváltó" peccseket és ahelyett ráfeküdnének ezerrel a hibajavításra, a netkód optimalizálására. Így nem igazán lehet értelmes versenyeket menni, hogy random előjönnek ilyen olyan dolgok. Az lenne az alap, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul (ugye itt van a fullos Vette VS. Spiedo esete). Egyszerűen a tuning irreálisan drága (ezekszerint ne is tuningolj, mert a bug miatt úgyis levisz egy alap kocsi), kevés kocsi (és azok is rosszul elosztva a kategóriákban) amik nagyrészt AP-sak (megint csak a fizess vagy szart sem érsz téma jön elő, ami fura egy ingyenes gémnél). Tudom ha ilyen szar hát ne játszak vele - hát nem is játszom. Inkább évről évre eljátszogatok a legújabb NFS-sel.
Kavicssli: hát nem ígérem, hogy nem fogsz csalódni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest