Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
A varázsa tünt el a PTnek sajna szerintem .Tudom soxor irtam pl"régen" kiszemeltem 1 kocsit és ha meglett ,akkor rájavaló tunyingért folytattam a hajszát.Most ,hogy szinte mind megvan s nincs kihívás számomra.Ok ott vannak az eventek ,de nem vagyok vérprofi és inkább a hasonszörüekkel racingolnék.Itt jön az első gond ,hogy 5-6 kattintás 1 szobában ,mire kitotozom van e értelme harcba szállni a résztvevökkel..tul bonyizott lett az a rész(is) !
A régi verzsönbe az volt a jó ,hogy login ,aztán lobby ezt 1-2 kattintás után ,ha
szerencsém vot találtam 1 szobát ,beléptem pikk-pakk láttam ki-mivel szántja az utat és már rohattam is a köröket.A másik megoldás"tanács" ,hogy csináljak saját szobát ,oks 20 perc senki sem jön és ez az idő elég is az alt+f4 kombora a legtöbb játékosnál sztem.Vagy ,ha mégis betéved valaki tuti ,hogy valami fizetős legális csitje van ,amit persze főldi halandó nem észlelhet ,mer' ugye FREE fair play gém rulz.. mindenesetre azé' szurkolok a pétének (és kívülröl szemlélem inkább) ,de a légkondiscég(aeaeaerial vagy mi a tö.öm) enyhe melléfogásnak tűnik nekem eddig .Ezért egy kérdés felmerült azért bennem,hogy a japó kiadás merre halad vagy az is vakvágányra siklott/valahogy kétlem/?
Új hozzászólás Aktív témák

- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest