- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz Szabesz #12190 üzenetére
ez milyen igaz erre még sosem gondoltam ...
JColee: a rohadt életbe otthon hagytam a telemetriákat na m1, a lényeg hogy nem akarok hazudni, ezért nem tudom pontosan mit visz ki, csak vasárnap tudok válaszolni erre Tény, hogy tegnap teszteltem 30-36-ös szárnyakkal is, lehet pont akkor láttál engem.
De az biztos, hogy 1:33.138-as időt 30-42-vel mentem. Annál csak a 300 a biztos. 302 nem tudom. Megtankolva meg necces a dolog, mivel lehet hogy egyenesben 7.-ben csak 17400 körülit tudsz menni, üresen meg mennél 17700-at, ami pont eldönti az ilyen határeseteket.Mindenesetre megnézem még jövő héten, mit lehet kezdeni még, de szárnyakat már nem nagyon fogok csökkenteni, mert egy határozott, stabil, jó tapadású kocsit akarok a versenyre, itt bizonyos helyeken lehet olyat hibázni hogy a falban köt ki az ember és a tesztelések alatt bizony lerepült 1-2 kerék a kocsiról, főleg hogy már 50% a sérülés is, szóval pontokra megyek, nem ámokfutásra. A sóder- vagy homok- vagy milyen bukóterek ezek, viszont elég jók, szépen megállítják a kocsit, a gond akkor van, ha 260-nál elveszted a kocsit és fűre mész.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI RC Pro drón távirányító (RM510)
- DJI FPV Fly More Kit - 2 akku - 3-as töltő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő