Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz Szabesz #12190 üzenetére

ez milyen igaz :C erre még sosem gondoltam ... :U

JColee: a rohadt életbe otthon hagytam a telemetriákat na m1, a lényeg hogy nem akarok hazudni, ezért nem tudom pontosan mit visz ki, csak vasárnap tudok válaszolni erre :U Tény, hogy tegnap teszteltem 30-36-ös szárnyakkal is, lehet pont akkor láttál engem. :F
    De az biztos, hogy 1:33.138-as időt 30-42-vel mentem. Annál csak a 300 a biztos. 302 nem tudom. Megtankolva meg necces a dolog, mivel lehet hogy egyenesben 7.-ben csak 17400 körülit tudsz menni, üresen meg mennél 17700-at, ami pont eldönti az ilyen határeseteket.

Mindenesetre megnézem még jövő héten, mit lehet kezdeni még, de szárnyakat már nem nagyon fogok csökkenteni, mert egy határozott, stabil, jó tapadású kocsit akarok a versenyre, itt bizonyos helyeken lehet olyat hibázni hogy a falban köt ki az ember és a tesztelések alatt bizony lerepült 1-2 kerék a kocsiról, főleg hogy már 50% a sérülés is, szóval pontokra megyek, nem ámokfutásra. :D A sóder- vagy homok- vagy milyen bukóterek ezek, viszont elég jók, szépen megállítják a kocsit, a gond akkor van, ha 260-nál elveszted a kocsit és fűre mész. :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés