- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem mondom , mert nem az.
Csak nem értem, hogy mi olyan nehéz azon megérteni, hogy vannak olyan emberek akik nem úgy születtek, hogy értenek a programozáshoz, de szeretnék elkezdeni valahol.
DE az olyan helyeken ahol programozásról van szó, mindenhol csak falakba ütközik, mert valami rejtélyes okból, mindenki lebeszéli róla az embert, hogy ez így nem fog menni, vagy kiröhögik és/ vagy hülyének nézik.Fordított helyzetben Ti mit tennétek ha valamit meg akartok tanulni, de aki tudja nem segít a könyvekkel meg nem tudtok elindulni?
DE érdekes, hogy a napokban szintén jött valaki aki ugyan így el akart kezdeni, de nem volt konkrét célja mégis többen készségesen segítettetek. Nem irtatok gúnyosan , hogy mit akar.
Nekem van egy konkrét célom konkrét nyelvvel, mégse találok kiindulási alapot hozzá.Igen, lehet, hogy én úgy kérdeztem, hogy azt hittétek poénkodok, de csak azért mert tényleg azt sem tudom, hogy az adott problémát, hogyan kérdezzem, vagy keressek rá megoldást.
Ha csak annyi lenne, hogy a googléba beírom amit keresek és copy /paste beillesztem azt már megtettem volna, de ez nem így van, akkor mindenki tudna programozniNem azt kérem senkitől sem , hogy tartson magán órát, mert sem más idejét nem akarom rabolni és nekem sem mindig van annyi időm amennyire szeretném, de amikor van akkor szeretnék egyedül is haladni vele.Ehhez valami kiindulási alap kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest