Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- potyautas: Idővándor
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
bambano #8940 üzenetére
Én hidd el, veled értek egyet.
Linux mindenhol. Amúgy az igazsághoz hozzátartozik, hogy 3 hónap múlva már itt se vagyok, szóval amikor feltettem a kérdést, hogy ki fogja továbbvinni, mindenki csak nézett meg pislogott. Én elvégzem a munkámat, amivel megbíznak, ők pedig majd rájönnek a hibáikra. (mondjuk amikor késő lesz)
Egyáltalán nem vagyok én se ez a döntés mellett, de ha rám nem hallgatnak, akkor majd fognak a kiesett pénzre, ami kicsúszik a zsebükből. De ez már elcsúszott az eredeti kérdéstől.
Szóval, köszönöm a véleményeket még egyszer és én ezzel az én részemet megválaszoltnak is tekinteném.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest