- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát azé' ácsi, a BME mérnök info nem a fizikáról szól, ne vezessük félre a népet
Összesen kettő félév fizika van, de az pont nem a leggázosabb kategória (legalábbis keresztféléven biztos nem az
), szóval sztem azzal pont nincs értelme összevetni.
Az ELTE viszont tényleg tömény matek, ezt már több forrásból hallottam, meg hát végül is az a lényege.
BME-n van viszont grafika, ami elég durva (C++, OpenGL). Ilyenek az ELTE-n nem tudom, mennyire vannak.
Azt viszont hallottam, hogy ELTE-n kevesebb a gyakorlati képzés, labor.
Az igaz, hogy mindkét diplomával tutira fog állást kapni, de azért sztem nem mindegy, hogy melyik szakon tanul, úgy értem, mi az, ami inkább érdekli. Szerintem egyikre sem mondható, hogy az lenne a jobb, inkább érdeklődési kör válogatja. Engem például pont a tömény matekos tárgyak hagynak hidegen, és nem annyira szeretem az elméleti megvalósítási lehetőségeken törni a fejemet, mint inkább belevetni magam, viszont van, aki meg ebben szeretne kiteljesedni, és azzal sincs semmi gond.(#6343) hunfatal :
ja, tényleg, elfelejtettem, hogy közben az ELTE IK-n is BSc lett.Ismerősöm az 5 éves képzésre járt, azért az más tészta, ő mesélte a 8 félév analízist, amiből nincs keresztfélév.
Elég durva tényleg mindkét képzés, nem véletlen, hogy a munkáltatók elvileg kifejezetten szeretik mindkét képzésről érkezetteket (meg persze más egyetemek infó szakjai is biztos jók, nekem csak ezekről vannak infóim)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest