- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas60
csendes tag
Egy valamit nem szabad elfelejteni.
Most a megrendelőnél van az a pénz amiből holnap a zsömlémet megvehetem.
Ezt próbáltam megértetni a kollégáimmal, hogy nem azért van fizetés mert eljött a 8-a, hanem azért mert letettünk az asztalra valamit amiért pénzt kaptunk.
Aki alkalmazásban áll annak nyűg a megrendelő, mert mindig csak a gond van vele.
Semmi sértőt nem akartam írni, ha mégis sikerült akkor elnézést.Azt hogy mi van a nagy cégeknél nem tudom, én mindig kicsi voltam, de ha nagyobb céggel hozott össze jobb sorsom, akkor mindig van valami ami miatt nem jutunk zöld ágra egymással.
Példa a közelmúltból:
Tudatlan és pongyolán megfogalmaztam mint is szeretnék, egy nagyobb cégnél. Négy fő hallgatja mit is szeretnék. Megértették, a kérdéseikből ez kiderült. Eltelt négy hét, de még nem kaptam árajánlatot a munkára. Rákérdezek mi a helyzet, hol akadt el a dolog. Javasolnak még egy megbeszélést. Megint négyen vannak velem, szembe. Ismét a modern kor összes vívmányával felszerelve, notebook, table pc. Ezzel a négy emberrel én még nem találkoztam és ők sem velem. Kezdődik elölről minden. Azóta eltelt két hét de még árajánlatom máig sincs.
Hát nagyon akarni kell, hogy velük dolgoztasson az ember.
Rosszmájú akarnék lenni azt mondanám többen itt dolgoznak a fórumozók közül. :-) De nekem ez az eszembe sem jutott.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Samsung kuponkunyeráló
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt próbáltam megértetni a kollégáimmal, hogy nem azért van fizetés mert eljött a 8-a, hanem azért mert letettünk az asztalra valamit amiért pénzt kaptunk.