- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Gyuri16 #5019 üzenetére
megprobalhatok osszerakni egy ilyet, bar igy hirtelen nem sok jut eszembe, hasznalat kozben szoktak elojonni, de pl itt van egy jo kis lista (en is irtam bele nehany hozzaszolast
)
ja tenyleg, azt elfelejtettem irni pedig akartam, hogy debugban sajnos a vim nagyon gyenge, vannak pluginek hozza, de ebben a VS vagy barmelyik masik IDE fenyevekkel lehagyja. mondjuk en szeretem a gdb-t, szoval ez nekem nem olyan orult nagy problema
igen, a kodformazas nagyon jo, en mindennap tobbszor hasznalom a >> es << parancsokat (aktualis sor balra/jobbra indentalasa)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Cyberpunk 2077
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest