Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
nem lenne kedved (idod) ilyeneket osszeirni nekunk? en tobbnyire egyszeru feladatokra vimet hasznalok, es alap dolgokat tudok csinalni (dd, cw..), viszont amiket itt emlitettel meg nem. netes tutorialokban ilyenek altalaban mar nincsenek, helpet bogaraszni meg kicsit maceras. en nagyon orulnek egy kis osszefoglalonak advanced vim tippekbol

nekem az egyik kedvenc vim funkciom a kijelolt blokkra =-t nyomni, ami automatikusan indental, illetve a > es < ami jobbra es balra mozgatja az egesz blokkot.
Sk8erPeter: vimnek is van pluginja beipitett debuggolasra (azt hiszem vimdbg-t hasznaltam), en kiprobaltam, de nem allt kezre. autocomplete is van, viszont azt se sikerult teljesen olyanra csinalni, mint amit az IDEk tudnak. (nem sikerult a tag fileokat jol letrehozni az autocompletenek es az tagekre ugralasra egyszerre). ezek utan arra jutottam, hogy a vim nem IDE, es ne is akarjak olyat tole, egyszeru projekteknek (max 4-5 fajl) jo, tobbre meg lehet valami nagyot inditani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest