Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
nem lenne kedved (idod) ilyeneket osszeirni nekunk? en tobbnyire egyszeru feladatokra vimet hasznalok, es alap dolgokat tudok csinalni (dd, cw..), viszont amiket itt emlitettel meg nem. netes tutorialokban ilyenek altalaban mar nincsenek, helpet bogaraszni meg kicsit maceras. en nagyon orulnek egy kis osszefoglalonak advanced vim tippekbol

nekem az egyik kedvenc vim funkciom a kijelolt blokkra =-t nyomni, ami automatikusan indental, illetve a > es < ami jobbra es balra mozgatja az egesz blokkot.
Sk8erPeter: vimnek is van pluginja beipitett debuggolasra (azt hiszem vimdbg-t hasznaltam), en kiprobaltam, de nem allt kezre. autocomplete is van, viszont azt se sikerult teljesen olyanra csinalni, mint amit az IDEk tudnak. (nem sikerult a tag fileokat jol letrehozni az autocompletenek es az tagekre ugralasra egyszerre). ezek utan arra jutottam, hogy a vim nem IDE, es ne is akarjak olyat tole, egyszeru projekteknek (max 4-5 fajl) jo, tobbre meg lehet valami nagyot inditani.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Chieftec GPS-350EB-101 A 350W ATX tápegység, Retro gépekbe!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest