- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja persze, nem is volt célom kritizálni a vim-et, főleg, hogy nem ismerem.
Gondoltam, hogy van valami oka, hogy annyira népszerű.
Csomószor látom, hogy emberkék ebben fejlesztenek (ahelyett, hogy az órára figyelnének
), de így külső szemmel valahogy tényleg nagyon minimalistának tűnt, és nem árt, ha azért egy program a szemnek is kényelmes - de igen, vágom, hogy vannak különböző témák is a vim-re, így az is testreszabható. Csak nálam a fekete alapon sárga feliratok, stb. nem jön be, így vim-ből biztos nem azt választanám - bár gondolom ez is megszokás kérdése.
Valószínű azért nem szoktam rá a "nem szabványos" kódrészletek használatára, mert kezdetekben csakis Notepad++-t, Code::Blocks-ot és társait használtam, így ezek rászoktattak, hogy ha valami nem működik, akkor valószínűleg én vagyok a hibás, és nem a program (meg nem az, hogy valami idióta saját szabványnak megfelelő fájlt nem include-oltam).
Az "stdafx.h" szerencsére nem mond semmit.
A #pragma direktívákat többnyire kitörlöm a francba.
Managed C++ borzalmaival sem találkoztam, úgy tűnik, nem vagyok elég tapasztalt, de szívesen meghallgatom az ezzel kapcsolatos "élményeket".Valószínű, hogy ki fogom próbálni a vim-et, csak ahhoz, hogy kényelmesen berendezkedjek benne, nem árt, ha van egy kis időm.
Ja, még egy, pl. debuggolásnál nagyon kényelmes a VS használata, az nagyon feltűnően jól meg van csinálva. Pl. az nagyon tetszik, hogy futási időben egy breakpointnál vissza lehet tologatni a kis sárga nyilat, ahol éppen tartunk, így "visszafordíthatóak" műveletek, és még kényelmesebben lehet követni a program futását.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (233)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest