Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ez már kicsit filozófia, de egy k8s-ben futó számtalan instance (app server, queue, db server stb) nem felhő? Csak éppen nem publikus, hanem privát, és kell hozzá egy komoly üzemeltetési tudás és egy komoly szerver plusz storage?
A kezdő kollégának a felhőt javasoltam, ahol a legegyszerűbb a nagyoknál kezdeni, ráadásul ingyenes / filléres.
Aztán később ha ez érdekli, persze lehet saját felhőt építeni.
Szerintem nem mondtunk egymásnak ellent, amit kerülni érdemes, pont amit a kolléga akarna, az a klasszikus szerverrel (vps, virtual machine) bohockodás.
Kivéve, ha valakinek pont az a kattanása, hogy ezredfordulós megoldásokkal játsszon.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Poco F7 – bajnokesélyes
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest