- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ez már kicsit filozófia, de egy k8s-ben futó számtalan instance (app server, queue, db server stb) nem felhő? Csak éppen nem publikus, hanem privát, és kell hozzá egy komoly üzemeltetési tudás és egy komoly szerver plusz storage?
A kezdő kollégának a felhőt javasoltam, ahol a legegyszerűbb a nagyoknál kezdeni, ráadásul ingyenes / filléres.
Aztán később ha ez érdekli, persze lehet saját felhőt építeni.
Szerintem nem mondtunk egymásnak ellent, amit kerülni érdemes, pont amit a kolléga akarna, az a klasszikus szerverrel (vps, virtual machine) bohockodás.
Kivéve, ha valakinek pont az a kattanása, hogy ezredfordulós megoldásokkal játsszon.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest