Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gymnova81
tag
Sziasztok!
Elnézést ha rossz helyen keresgélek válaszok után, de remélem itt is kapok segítséget.
Az a lényeg, hogy szeretnék programozást tanulni, és elsősorban blokklánc fejlesztéssel/programozással szeretnék majd foglalkozni. Amit elsősorban tudni kell rólam. Full kezdő vagyok programozás téren, valamit próbálkoztam autodidakta módon a HTML/CSS-el és elég jól kezdett is menni, de aztán az abbamaradt, egyrészt azért is mert sokat olvastam arról hogy webprogramozókból Dunát lehet rekeszteni, másodsorban pedig nem igazán találok itthon erre (blokkláncfejlesztés) oktatást, ami arra enged következtetni, hogy még mindig gyerekcipőben jár (itthon) a dolog. Lehet én tévedek...
Próbáltam utána járni magyar oldalakon milyen programozási nyelvet kellene tanulnom hozzá, de semmi hasznosat nem találtam, a külföldi oldalak pedig a Python-t és a Solidity-t ajánlották. Nem tudom ezek között mi a külömbség, illetve Ti mit ajánlanátok?
Ha másik topic-ban kell erre a választ megtalálnom megteszitek hogy iránymutatást adtok merre tegyen fel ezt a kérdést?
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Trollok komolyan
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 9 DARAB (FEBRUÁR 26) GAMER, TERVEZŐ, VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050-4070 Quadro RTX A 1000-5000
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest