Új hozzászólás Aktív témák

• Ispy

nagyúr

válasz repvez #18695 üzenetére

Nem is kértem, hogy a szakmai dolgot is ti oldjátok meg, ugy gondolom, hogy itt is a huszon X év repülös szakmai tapasztalattal majd azt én hozzáadom. nem csak nektek lehet tudásotok és a többiek hulyék. nem tudom, hogy mennyire örülnétek ha hasonlo válaszokat kapnátok egy projhectetekhez amihez informáciot gyujtenétek,de nem tudtok róla semmit sem.,

A szoftverfejlesztés sosem volt társas sport. Ha nem tudod bekonfigolni a projetket, akkor nem értesz hozzá. Akkor ne a chatgtp-vel kezdjél. hanem hozzá létre egy üres projektet és nézzél utána hogyan kell felkonfigolni.

Utána még mindig ne foglalkozz a chatgtp-vel, hanem kezd el felépíteni a saját kódodat, a saját elgondolásoddal, a saját logikáddal. Ha ez nem megy, mert nincsenek ilyeneid, akkor még nem vagy azon a szinten, hogy egy ilyen projektet elkezdj csinálni.

Ha kódokat akarsz böngészni, mondtam már, válasz egy tetszőleges projektet githubról és nézegesd azt, leklónozod magadnak és azon tudsz játszani.

A chatgtp kódjai biztos érdekesek, de szakmai kontroll nélkül használhatatlanok, mert nem fogod észrevenni benne a hibákta, amik biztosan lesznek, így a hibás kódokat fogod alapnak venni.

Magyarul kezdj el értelemesen felépíteni egy tanulási processt, aminek a vége majd lesz valami, ami vagy az amit akarsz vagy nem, ez már csak rajtad múlik.

Itt nem arról van szó, hogy mi sajnáljuk töled a tudást, hanem arról, hogy senkinek nincs se ideje, se energiája ezt egy fórumon elmagyarázni bárkinek is, amikor ott van millió anyag a neten, ahol ez elérhető, megtanulható. Ha önállóan nem megy, akkor viszont keresni kell valakit, aki pénzért ezeket elmagyarázza és megtanítja.

És egyébként meg kaptál választ, próbáltunk is segíteni, de azért azt ne várd el, hogy mi itt izzadunk majd helyetted, hogy rájöjjünk hol a hiba. Kaptál választ is, mit kéne csinálni vagy mi mit csinálnánk. Csak ez neked nem tetszik, ez szerintem nem a mi hibánk. Senki sem küldött el a picsába, hogy a kis szaroddal, hogy mertél ide jönni, semmi ilyenre nem emlékszem....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés