Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

akkor kezdjuk sorjában
    1. nem azzal a kéréssel jöttem , ogy tanitson meg valaki programozni
    egy konkrét problémára vártam választ vagy segitséget.
    Helyette minden másra terelödött a téma.
    Én voltam a naiv, hogy egy IDE beállitás nem lehet olyan nagy probléma megoldani olyanoknak aki nap mint nap használják.

2. nem értem miért probáljátok a számba adni, hogy olyan repszimet akarok a nulárol csinálni mintha a MS FSX vagy bármi más fizetős játék lenne, egy szoval sem emlitettem.
    Az ,hogy mi jár a fejetekben ha megjhaljátok a simulátor szot már nem az én problémám.
    Ki beszélt itt , hogy szárnyprofil meg különbözö fizikai dolgok legyenek benne elsőre? egyedüól ti hoztátok fel.

3." Ha meg már itt tartunk, hogy tanulnál: ne a chatgptvel írass kódokat, hanem menj fel a githubra, keress egy opensource projektet, szedd le és kezd átnézni a kódokat, mit csinál, mi miért van, egyáltalán lássál egy kicsit is komplexebb kódhalmazt és azt próbáld megfejteni,"

ki mondta, hogy nem igy akarom csinálni, de mennyivel jobb egy olyan kodot nézegetni amirol fogalmam sincs, hogy az eredeti szerzője mit gondolt, hogy hogyan muködjön vagy mit akart belöle kihozni, ha nincs mellé leirva a részletes háttér.DE a chatGPT-vel meg egy olyan kodhalmazt kapok ami azt a dolgokat tartalmazza ami ahhoz kell amit én szeretnék igy ha megfejtem, hogy mi mire valo akkor ugy tudom változtatni és azt amit én szeretnék és tudom is , hogy mit akarok belöle kihozni.

4. "mert a programozás része egy dolog, de a szakmai oldal egy egész másik."
    Nem is kértem, hogy a szakmai dolgot is ti oldjátok meg, ugy gondolom, hogy itt is a huszon X év repülös szakmai tapasztalattal majd azt én hozzáadom. nem csak nektek lehet tudásotok és a többiek hulyék. nem tudom, hogy mennyire örülnétek ha hasonlo válaszokat kapnátok egy projhectetekhez amihez informáciot gyujtenétek,de nem tudtok róla semmit sem.,

Általánosságban eddig bárhol jártam forumokban akár itthon külföldön hasonlo flegmasággal találkoztam
    Nem értem, hogy mi ez a felsobbredunek érzés dolog a programozokban, hogy ha valaki segitsáéget kér és kezdő akkor a magas lorol megy a affectálkás, hogy ezt te nem tudod megcsinálni, keress más nyelvet elösször meg majd gyere vissza ha majd ez megy .
    BEnnem ez inkább azt az érzést sugalja, hogy vagy nem tudtok ti se semmit amit nem hinnék vagy inkább ha segitunk akkor idejár a nyakunkra majd aztán a kis zárt csoportunkat zavarja itt a hulyeségeivel

Ha anynira érdekelt valakit, hogy 17 éve mit csináltam akor azt is láthatjátok, hogy már belinkeltem akkor egy kodot is ami mukodott és akkor is hasonlo volt a reakcio, mert nem a szakmai szemmel megfelelö formátumban készült és akkor is az volt, hogy irjam át máshogyan aztán majd ha az megy akkor jöjjek vissza . akkor sem a kérdésre jött a válasz mint most sem.

Új hozzászólás Aktív témák