Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

válasz coco2 #18656 üzenetére

akkor leirom, hogy a 17 év ha már fel lett igy emlegetve azért nem jutottam semmire sem, mert ha bármilyen kérdéssel fordultam , nem csak itt hanem bármilyen más forumon, akkor sose a konkrétummal foglalkoztak, elterelödött a téma és elöjött az ami ha nem csak a kérdéseimre keres valaki hanem az arra adott válaszokra is, hogy kezdjek más nyelvvel és csináljak más programookat elötte.

de azért tanuljak meg évekig egy másik nyelvet , hogy utána egy másikat megint kezdjek el a nullárol csak azért, hogy a hasonloságokat majd talán fel tudom ott is használni ?
    ez számomra olyan,mintha meg akarsz szerelni egy mai auto motort, és azt mondják, hogy kezdj egy simpson motorral, igaz, hogy a mai motorok szinte el sem indulnak ha az elektronikához nem értesz és semmi egyebet nem tudsz hasznositani igy, csak, hogy kb a dugattyu mind a kettö9be ugyan ugy mozog.

ÉS az ugy nem segiti a motiváciot sem, ha évekig olyan progikat csináljak hobbybol, hogy 2+2 az menyni, ha azzal nem jutok egy lépéssel se közelebb ahhoz amit szeretnék.

Ráadásul még ugy is össze van zavarodva az ember, hogy az sem mindegy, hogy melyik verziot használja, itt is egyből, hogy miért a 19es miért nem a 22es, aztán utána miért nem dx12,
    Vagy menjek vissza a legacy rendszerekre .
    DE ha jol tudom, a dx12 pont hogy bonyolultabb mert az LOW API és sokkal jobban kell figyelni a hardwerre. egyébként a kod ban dx11-re van szabva ha jol láttam , tehát az sem annyira régi, hisz manapság is kodolnak benne mindent.

Gondoltam, hogy egy egyszerő IDE setup nem lesz majd olyan bonyolult, de ezek szerint igen.

LEhet, hogy velem van a probléma, de bárhova megyek és segitséget kérek akkor olyan mintha nem is jelenne meg a kérdésem vagy nem értenék az emberek , hogy mit akarok ,mert ha jön valaki egy számomra sokkal bonyolultabbnak tuno problémával akkor mindenki egyből ráveti magát és ömlik a tanács, miközbe nálam, meg csak a terelés megy.

Ne vegye senki magára, ezt csak általánosságban irtam le a az eddigi internetes forumos tapasztalataimrol.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés