- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor #17942 üzenetére
Ez egy orbitális tévedés, hogy egy fórum komplex kódok megosztására való. A programozásnak pont a lényege komplex kódok alkotása, az utat mindenkinek egymaga kell bejárni és bele kell rakni a melót, másképp nem megy. Ha helyetted (vagy más helyett) csinálom meg a rántottát, akkor a büdös életbe nem fogsz megtanulni rántottát csinálni. És sikerélmény se lesz...
Én soha nem használtam fel a saját kódomba mások kódjait, elolvasom, megértem, utánajárok mi mire való és megírom az én saját változatomat. Persze 3th partykat használok egy az egyben, nem fogok mindent az ősrobbanástól kiprogramozni, mert arra kevés egy élet. Meg nem is fizetnek érte.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest