- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pmonitor #17793 üzenetére
Bizony, és ha vissza is olvasnál a fórumban, nem csak write-only módban tolnád, akkor meglátnád, hogy minden ilyen kérdezőnek válaszolok is. Attól még hogy "leminősítem", a számára is egyértelmű korlátolt ismeretei miatt, még nem jelenti, hogy nem segítek (persze nem vizsgán, online - mivel néhanapján tanítok is, és ezt nem tartanám etikusnak). Persze ezek az emberek általában nem fröcsögnek, meg bezzegprogramozóznak, hanem csak egyszerűen megköszönik (és remélhetőleg legközelebb már kicsit jobban csinálják). Persze megértem, hogy te nem süllyedsz le arra a szintre, hogy PHP-ban vagy SQL-ben segíts, hiszen, ami nem barokk, az nyúlfarok
De azért örülök, hogy minden ilyen apróságra ugrasz, ha nem is programozói, de pszichológiai topiknak elmegy ez - szódával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- MSI Katana GF66 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest