Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• racskobalazs

senior tag

Sziasztok!

Van egy HTML5, CSS, JS, PHP, MySQL oldalam, vendégház foglalási oldala. Jelenleg fejlesztés alatt, most értem el oda, hogy valamilyen user management kellene bele.

Amit tudnia kellene:
    -"Három" felhasználói szint: Admin, User, Unregistered

Unregistered szint: Oldal megtekintése, foglalás küldése a foglalási form teljes kitöltésével, regisztráció.
    User, Admin szinten: login, elfelejtett jelszó, login után az alap oldalakon kívül saját profil megtekintése, saját adatok módosítása, valamint az "alap" oldalakon formok (pl fentebb említett foglalás) automatikus kitöltése az user adataival.

Kifejezett admin jog: oldalon különböző módosítások végzése, userek kezelése, lekérdezések foglalási adatokból, foglalások módosítása, elfogadása.

TO BE feature: belső üzenetküldő, de ez még kérdéses, hogy kell-e, egyáltalán lenne-e értelme.

MIlyen irányba lehetne elindulni? Keresgettem guglin találtam pár keretrendszert, érdemes lehet azok közül nekikezdeni valamelyikkel és azt intergálni az oldalba?
    Vagy inkább teljesen nulláról, személyre szabottan?
    A gondom, hogy nagyon keveset PHP-ztam eddig, az alapok vannak csak meg, adatbázis kezelés, post, get methodok, levélküldés, adatbázisból lekérdezett adatok alapján html generálás, ilyesmi. Egyáltalán PHP lenne erre a megfelelő?

Minden ötletet, tanácsot szívesen fogadok és előre is köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák