- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Igen, az a gondolat van fejlődőben továbbra is. Az ottani történet megoldása azóta az lett, hogy béreltem szervert, vettem win 10 kulcsot, és XP-k futnak program példányonként dedikáltan. Működni éppen működik, és most már így marad. Hanem a jövőre vonatkozóan jobb lenne, ha lehetne win 10 alatt nyersen futtatni, nem kellene fél tucat xp hozzá, csak azért, hogy minden program példánynak lehessen dedikált desktopja, mert anélkül nem tudok virtuálisan egér kurzorozni, meg klikkentési eseményeket küldeni (pláne nem adatokat beírni). Xp óta számos dolog szigorítva lett, win 10 alatt már ablakot előtérbe hozni sem tudok. Xp alatt működik utoljára.
Bérelt szerverre nem tudok USB-s eszközt dugni. Ha az járható út lenne, fognék valami pic boardot, és régen összeraktam volna. Zéró problémám lenne vele. Azt kellene kiváltani tisztán szoftveresen. File system nice, hanem nekem keyboard meg mouse kellene
Ha jól értettem, semmi épkézláb up-to-date dokumentáció nem létezik publikusan elérhetően?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Battlefield 6
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Dacia topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest