- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm midenkinek, azt hiszem kicsit félrement a történet, inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy mi az elvárt dokumentum, amiből normálisan lehetne becslést adni.
Nálunk ugye vannak erre emberek, akik ezt megcsinálják, de mindig feljön nálam egy csomó kérdés, vagy ha nincs szerencsém, akkor nem jön fel, csak mikor már nekiálltam.
Nagyon lebutítva a dolgot, néha azt érzem, hogy kapok egy doksit, amibe benne van, hogy csinálj egy 10*5 centis vasdarabot, és nekem kell becslés közben gondolkodnom rajta, hogy kell rá nyél is, mert kalapálni akarnak, vagy szüghúzó rész stb... Szóval így kvázi irreális az, hogy ledobják a papírt, délutánig mondj rá valami óraszámot, de a leírás meg eléggé részletszegény
Tehát mégegyszer, nem azzal van a gond, hogy csomó minden módosul, vagy van 1-2 plusz kérdésem, csak fura számomra, hogyha van erre dedikált ember, akkor nekem mért kell még órákat töltenem, hogy tisztázzam mit is kell csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone Air 256GB Sky blue független Eladó + 7 Tok
- ÚJ Razer Kraken Kitty BT Quartz Edition Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Radeon Pro WX-3200 VGA 4GB
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs