- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm midenkinek, azt hiszem kicsit félrement a történet, inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy mi az elvárt dokumentum, amiből normálisan lehetne becslést adni.
Nálunk ugye vannak erre emberek, akik ezt megcsinálják, de mindig feljön nálam egy csomó kérdés, vagy ha nincs szerencsém, akkor nem jön fel, csak mikor már nekiálltam.
Nagyon lebutítva a dolgot, néha azt érzem, hogy kapok egy doksit, amibe benne van, hogy csinálj egy 10*5 centis vasdarabot, és nekem kell becslés közben gondolkodnom rajta, hogy kell rá nyél is, mert kalapálni akarnak, vagy szüghúzó rész stb... Szóval így kvázi irreális az, hogy ledobják a papírt, délutánig mondj rá valami óraszámot, de a leírás meg eléggé részletszegény
Tehát mégegyszer, nem azzal van a gond, hogy csomó minden módosul, vagy van 1-2 plusz kérdésem, csak fura számomra, hogyha van erre dedikált ember, akkor nekem mért kell még órákat töltenem, hogy tisztázzam mit is kell csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Autós kamerák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest