Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
bandi0000 #13876 üzenetére
Pár napja kiírtam, hogy szeretnék megtanulni programozni, ezzel kapcsolatban gyakorlatilag minden nap megnéztem 1-1,5 órányi videót, és azt tapasztaltam, amit te írtál, és tök jó észrevétel: minden alaptudást igényel. Mivel még nem tisztáztam, hogy melyik programnyelv legyen (a Javascriptet tudnám hasznosítani a munkámban, de a java érdekelne), így pontosan ez az alapozás hiányzik, amit a hozzászolásodban említettél, a problémamegoldás készsége. Basics of programming néven találtam egy-két dolgot, de nem az igazi.
Tapasztalataitok alapján mi lehet a jó 0. lépés, amivel magát a gondolatmenetet tudom magamba szívni? Ész nélkül nem akarok nekiállni és sok időt, energiát beletolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó gamer / workstation PC i7-9700K, RTX 3070 Ti, 32 GB RAM, SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Death Stranding Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest