- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
válasz
bandi0000 #13876 üzenetére
Pár napja kiírtam, hogy szeretnék megtanulni programozni, ezzel kapcsolatban gyakorlatilag minden nap megnéztem 1-1,5 órányi videót, és azt tapasztaltam, amit te írtál, és tök jó észrevétel: minden alaptudást igényel. Mivel még nem tisztáztam, hogy melyik programnyelv legyen (a Javascriptet tudnám hasznosítani a munkámban, de a java érdekelne), így pontosan ez az alapozás hiányzik, amit a hozzászolásodban említettél, a problémamegoldás készsége. Basics of programming néven találtam egy-két dolgot, de nem az igazi.
Tapasztalataitok alapján mi lehet a jó 0. lépés, amivel magát a gondolatmenetet tudom magamba szívni? Ész nélkül nem akarok nekiállni és sok időt, energiát beletolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest