Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
motoflug
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Pár napja kiírtam, hogy szeretnék megtanulni programozni, ezzel kapcsolatban gyakorlatilag minden nap megnéztem 1-1,5 órányi videót, és azt tapasztaltam, amit te írtál, és tök jó észrevétel: minden alaptudást igényel. Mivel még nem tisztáztam, hogy melyik programnyelv legyen (a Javascriptet tudnám hasznosítani a munkámban, de a java érdekelne), így pontosan ez az alapozás hiányzik, amit a hozzászolásodban említettél, a problémamegoldás készsége. Basics of programming néven találtam egy-két dolgot, de nem az igazi.
Tapasztalataitok alapján mi lehet a jó 0. lépés, amivel magát a gondolatmenetet tudom magamba szívni? Ész nélkül nem akarok nekiállni és sok időt, energiát beletolni.

-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Szeretnék megtanulni programozni, ehhez keresnék olyan YouTube csatornát, ami valóban jó, esetleg valamelyikőtök már végignyálazta és nyugodt szívvel ajánlja. Java nyelv lenne a befutó, de ugye valamire kell építeni, így jó lenne valami alapozó is.Mivel a munkám során heti szinten nyálazok kódokat, így valamennyire képben vagyok, de ezt nem nevezném egyáltalán programozó tudásnak, illetve az ugly ABAP barátom eddig.
Ha esetleg rossz helyre írtam, kérlek irányítsatok át, az itthontartózkodás alatti szabadidőt szeretném megtölteni hasznos tartalommal, így bármilyen segítséget szívesen veszek.
-
motoflug
őstag
Sziasztok,
Programozási tanfolyamot/kurzust keresnék a kövektkező ismeretekkel: alapszintű programozási tudásom van de mivel a programozás alapjai, alapelvek hiányoznak nem nagyon tudunk fejlődni és azt szeretném ha egy tanfolyam keretében ezeket az alapokat megkapnám és utána gyorsabban tudnék az önképzéssel haladni, programnyelvtől függetlenül a programozói gondolkodást magamévá tenni s alkalmazni. Mivel a legszimpatikusabb számomra a Java nyelv, ezért első körben ilyen tanfolyamot kezdenék el, de nem zárkózom el semmitől.
Ez az oldal (kép alul) tök jól összefoglalja az általam felszedni kívánt tudás vázát, de az állandó munka miatt leginkább esti, esetleg hétvégi képzés jönne szóba.Mit tudnátok ajánlani ezek ismeretében?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Mobil flották
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan Logitech MX Master 3S grafitszürke színben eladó!
- Apple Airpods Pro 2 (USB-C, Magsafe) kifogástalan állapotban eladó!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest