- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
samujózsi #13552 üzenetére
Pedig szerintem ritka az a kivétel, ahol az egyetem a papíron kívül add némi pluszt és ez sajnos az egyetemek módszereit minősíti. Lehet ez jól is csinálni, van rá sok példa szerte a világban, nálunk egy frissen végzett egyetemistára a kutyámat sem bíznám rá, nemhogy egy komoly felelőséggel járó feladatot. Mondjuk lehet rossz egyetemistákkal találkoztam, nem reprezentatív a mintám.
Mondjuk egy játék motorján nem tudom hányan dolgozhatnak érdemben, de nem hiszem, hogy túl sok embernek van joga ott kódokat írni/módosítani és azok sem most jöttek az egyetemről. Ha meg az ember végigmássza a ranglétrát, akkor az a tudás megerősődik, amire tényleg szükség van, amire meg nincs az elvész, persze előre nehéz megmondani kinek mi fog kelleni. De nem is az a baj, hogy mit tanítanak meg, hanem az, hogy mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest