Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Nézd, két dolgot tudok:
1. K..vára hanyagoltam a matekot és abból is rengeteget felejtettem
2. Nagyon sokszor adtam már fel, hogy hobbiprogramozó legyek és szinte mindig a hiányzó matek ismeretek miatt.
3 (
). Azért van halvány emlékem arról, hogy mennyi helyen lenne szükség matekra ott, ahol az ember nem is gondolná elsőre (logisztikai rendszerek, adatbázisok, kriptográfia stb stb stb)
Persze, sokan elvannak a maguk szűk területén ezek nélkül, csak ha valamiért váltani akar később, mondjuk php+web-ről c/c++ játékprogramok témára, akkor kb semmi esélye nem lesz. Mert ugye a játékok motorja is matematikai alapokon nyugszik.Hogy ehhez képest milyen szintű matek oktatás vaj főiskolán, egyetemen manapság, azt nem tudom. De úgy hozzáálni, hogy az egyetem csak egy papír, ami a kutyának se kell, az súlyos felelőtlenség. És nem elsősorban a papír, hanem az ott megszerezhető tudás hiánya miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Azért van halvány emlékem arról, hogy mennyi helyen lenne szükség matekra ott, ahol az ember nem is gondolná elsőre (logisztikai rendszerek, adatbázisok, kriptográfia stb stb stb)