Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000
üzenetére
Azért lehet vidéken is találni munkát. Én Szegeden vagyok egyetemen, most húzom a 3. évem gyakornokként (duális képzés), de a legtöbb ismerősőm is dolgozik/kezd nemsokára dolgozni. Ha mész MSc-re, mindenképpen keress mellette valami gyakornoki helyet (akár a duálist is megpróbálhatod, ha van az egyetemeden), 0 tapasztalattal sajnos tényleg nehezen fognak felvenni bárhova is főállásra.
Ez az MSc is jó kérdés, én is most gondolkozok, mi legyen vele, elvileg nyáron végzek, utána kezdeném rögtön, de nem tudom, megéri-e még a 2 év... Főleg, hogy munkahely meg lenne, már vagy a harmadik helyről keresnek meg, pedig még diplomám sincs... Vagy akár maradhatnék a mostani helyemen is. Annyi előnye lenne, hogy addig el tudnám dönteni, merre is akarok tulajdonképpen menni...
Egyébként ha nagyon nem találsz semmit, meg lehet próbálni a freelancerkedést is, csinálja több kollégám is, mondjuk ők csak mellékállásban, de az is jobb mint a semmi. Legalább tudsz felmutatni valami portfóliót.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Windows 7
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest