Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Úgyse nagyon pörög a fórum, bedobok egy beszélgetős témát
Egy friss diplomás, hogyan helyezkedjen el a szakmában, mit kellene tenni?
Voltam 1-2 helyen interjún, de kevésnek bizonyolultam, ami leginkább akkor jött ki, mikor specifikus kérdéseket kaptam a technológiáról.
Csinálgattam 1-2 alkalmazást magamtól, meg 1-2 dolgnál nyelvnél megtanultam az alapokat, de néha úgy érzem, hogy bármennyire is beleásnám magam a dolgokba, mégse elég. Nyilván mindenki azt mondja hogy elég 1 nyelvet tudni, a többire könnyű átülni, ez addig igaz is míg Hello Word appokat akar írni valaki, de rengeteg nyelv specifikus dolog, tervezési minta, egyéb specifikus minták vannak, amik eltérnek cégenként. Tehát mégha az mondom szánok rá 1-2 hónapot a saját magam képzésére mélyebb szinten, munkakeresés előtt, akkor se tudom, hogy milyen úton induljak el.Most eléggé kifordított példa, de ha én kiképzem magam teszem azt C#-ból, és megkérdezik, a Java-s interjún, hogy a Java-ban String kis vagy nagybetűs. (Hülye példa de talán szemlélteti amit gondolok). Na és 2-3 ilyen kérdés amin elhasal a pályázó, és máris nem adnak neki esélyt.
Szóval van esetleg 1-2 jó ötletetek mit kellene csinálni? (Másik szakma nem játszik
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Alkoholista nevelde
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)