Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Úgyse nagyon pörög a fórum, bedobok egy beszélgetős témát
Egy friss diplomás, hogyan helyezkedjen el a szakmában, mit kellene tenni?
Voltam 1-2 helyen interjún, de kevésnek bizonyolultam, ami leginkább akkor jött ki, mikor specifikus kérdéseket kaptam a technológiáról.
Csinálgattam 1-2 alkalmazást magamtól, meg 1-2 dolgnál nyelvnél megtanultam az alapokat, de néha úgy érzem, hogy bármennyire is beleásnám magam a dolgokba, mégse elég. Nyilván mindenki azt mondja hogy elég 1 nyelvet tudni, a többire könnyű átülni, ez addig igaz is míg Hello Word appokat akar írni valaki, de rengeteg nyelv specifikus dolog, tervezési minta, egyéb specifikus minták vannak, amik eltérnek cégenként. Tehát mégha az mondom szánok rá 1-2 hónapot a saját magam képzésére mélyebb szinten, munkakeresés előtt, akkor se tudom, hogy milyen úton induljak el.Most eléggé kifordított példa, de ha én kiképzem magam teszem azt C#-ból, és megkérdezik, a Java-s interjún, hogy a Java-ban String kis vagy nagybetűs. (Hülye példa de talán szemlélteti amit gondolok). Na és 2-3 ilyen kérdés amin elhasal a pályázó, és máris nem adnak neki esélyt.
Szóval van esetleg 1-2 jó ötletetek mit kellene csinálni? (Másik szakma nem játszik
)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Star Trek
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Linux Mint
- Amazon Kindle
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest