Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bandi0000
üzenetére
Rosszul állsz hozzá. Ha pályakezdőként túl kevésnek bizonyul valahol, akkor az azt jelenti, hogy túl magas pozícióra pályáztál. Gondolkodás helyett kezdj el bárhol dolgozni, akár csak gyakornokként, és meglátod, hogy egy éven belül magadnak fogod tudni megvaladzolni a jelenlegi kérdéseid.
Bocs a hibákért mobilról vagyok.
-
válasz
bandi0000
üzenetére
ha a cv-det is telerakod helyesírási hibával, akkor be se fognak hívni...
bár most még az az időszak van, hogy állítólag mindenkit felvesznek, akinek van pulzusa, de ennek vége. a tegnaptávtól is ki fognak szórni egy csomó embert, akiknek van gyakorlata, referenciája, velük fogsz versenyezni.
-
törölt tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Hát ezt némileg elszúrtad, hogy nem kezdtél egyetem mellett dolgozni, és most frissdiplomásként ekkorákat hibázol interjún, ezért én is kibasználak mint macskát szarni, már elnézést
Mondjuk kezdésnek, ha C#-ból képzed magad, akkor C# interjúkra járj, ne Java-ra. Az, hogy aki egy nyelvet tud bármiben programozik csak egy jól hangzó mítosz, legfeljebb egyetemi beadandók szintjén igaz. Ha nagyon nem megy, akkor megfontolhatod, hogy elmész Msc-re, és mellette keresel diákmelót, és ha onnét tovább tudsz lépni, hagyhatod/jegelheted is az Msc-t.
Na meg az is mindig játszik, hogy lejjebb adsz a fizetési igényekből (amiket látsz neten frissdiplomás fizetésnek, ahhoz jellemzően a tiédnél komolyabb tapasztalat társul), és 1-2 évig elmész szarért-hugyért tanulni. -
válasz
bandi0000
üzenetére
Ha Java interúra mész, ne C#ból készülj fel.
El kell döntened milyen terület érdekel, és arra elindulni, az ahhoz passzoló nyelvekben elmélyedni.
Mobil: Kotlin, Java, Swift, React Native
Frontend: JavaScript, TypeScript, React, Angular
Backend: Node.js, JAVA, PHP
Adatbányászat: PythonMindezekhez legalább a REST APIk használatát és a HTTP protokoll alapvető működését tanuld meg. De egyre divatosabb a GraphQL, arra is érdemes ránézni.
Továbbá tudjad mi a különbség az egyes adattípusok között. Érdemes minimális SQL tudást is felszedni Postgres/MySQL szerveren.
Majd a megfelelő területen dolgozó cégekhez jelentkezni.
Juniorként tényleg csak az alapokat kérik, illetve, hogy tudj logikusan gondolkodni.
A többit majd felszeded útközben.Ahogy fent is írtam, ha Java interjúra mész, ne C#-ból képezd ki magad. Nem is értem a kérdést.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- MSI Gaming X RX 480 8GB GDDR5 256bit videokártya
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi