- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Lenne egy kis agyalós problémám, amibe én csak egyre mélyebben belebonyolódok
Lényeg, hogy egy naptárat szeretnék csinálni androidon ami egyedi, mert minden napra kijelezné, ha aznap van elérhető növény, és abból is csak az első 3 nevét meg +x-es formátumba a maradékot, tehát ha van 3 növény, ami egész januárban elérhető, akkor minden hét első napjára hétfőre kiírja a nevüket egymás alá, és egy megkülönböztető sávval végigjelöli a vonalukat a hétre, mint pl a windows naptárba, ez jól is működik, a gond az, hogy bárhogy rendezem őket, név vagy dátum szerint, mindig van olyan hónap, amikor egyik vövény valahanyadik naptól nem elérhető, vagy belép egy új növény ami a sorrendben előrébb van, és ilyenkor előáll olyan, hogy a hétfőn kiírja az első 3-az pl Alma, Körte, Narancs, de szerdára kiesik a Körte, bejön az új, de lehet nem pont középre esik a sorrendben, ezért olyan lesz, hogy Kivi,Alma,Naracs, nyilván a nevük nem jelenik meg csak a következő héten, de akkor már borul a sorrend, nekem az lenne jó, hogyha kiesik a középső, de az első és a harmadik van még, akkor azok maradnának a helyükön a középsőt meg vagy kihagyja, és nem színezi a hátterét, vagy ha van másik akkor azt rakja meg
Igazából nekem az algoritmusa kellene nagyjából, mert nem igazán jövök rá, hogy kellene megoldani (Lehet este van
) Maga a droidon ez úgy működik, hogy van egy Adapter, ami 42 napot (view-t) generál le, előre át kell neki adni a listát, ami az adott hónapban teljesen vagy részlegesen elérhető növényeket tartalmazza, gyakorlatilag generáláskor végig megy a napokon, pl lesz a július 5, megnézi, hogy a növények listában van e olyan, aminek a kezdő és a vég dátuma közé esik a július 5, ha igen, akkor kiírja és színezi, és gyakorlatilag ebből kellene megoldanom, tehát visszafelé a napokban már nem tudom módosítani a listát, mert az fix, mindig csak az adott napom tudom varriállni
Nem tudom mennyire voltam érthető, ha nem akkor nekifutok még1-szer, a segítséget előre is köszönöm
Itt egy kép, hogy jelenleg hogy áll, hátha így könyebb kitalálni mit is akarok, itt annyit kell figyelni, hogy 5-én már nem elérhető a Káposzta, de a Narancs igen, csak ez nem látszik, és ugye a 2. héten már borult is a sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest