Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cattus
üzenetére
Én az egyetemtől sem vagyok elragadtatva.
Van némi rálátásom, mert egyrészt voltak közös óráink a mérnökinfósokkal, másrészt pedig nekünk is oktattak némi programozást, a gépészet mellett.
Nekem az a következtetésem, hogy az egész egyetemi rendszer elavult, nagyon régóta nem használt módszereket, eszközöket oktat, sok esetben szimplán azért, mert a 60+ éves professzor úr amikor fiatal volt, éppen azt tanulta, és azt oktatta egész életében, és már nem nyitott arra, hogy a mai igényeknek megfelelően adjon ismereteket a hallgatóknak... és ezzel csak egy példát mondtam. A számonkérési módszerek, az megintcsak egy másik probléma.... nem memorizálni kellene a dolgokat, hanem azt elsajátítani, mit hogyan találsz meg.Én egyenesen meg vagyok győződve arról, hogy az egyetem helyett otthon, az internetet használva, a legjobb kurzusokat saját magamnak szelektálva hatékonyabban lehet ismereteket szerezni, csak egy mentor kell (egy jó szakmabeli), vagy több, aki tud némi útmutatást adni, és tud segíteni, ha elakadok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Van némi rálátásom, mert egyrészt voltak közös óráink a mérnökinfósokkal, másrészt pedig nekünk is oktattak némi programozást, a gépészet mellett.