- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartreux
csendes tag
Szep estet!
Kis iranymutatasra lenne szuksegem az oreg rokaktol, egy kisse belekavarodtam a dolgokba.
Egy ideje tanulgatom munka mellett a HTML+CSS kombinaciot amivel nagyon jol haladtam, konnyen ment minden. Aztan jott a dolgokhoz a 'bonyolultabb' resz, bekoszontott a Javascript, amit jelenleg probalok elsajatitani ahogy ez az erombol tellik. Mikozben ezt tanulgatom mar allitanam fel a kovetkezo celokat, es eleinte ez a PHP lett volna, amivel a weboldalfejlesztesnel maradtam volna. De aztan 1-2 angol forumot elolvasgatva rajottem, hogy nem feltetlen szeretnek megmaradni a weboldalfejlesztesnel, sokkal inkabb egy olyan nyelvet hasznalnek, ami majdnem minden iranyban "nyitott".A kerdeseim a kovetkezok lennenek(Lelkes tanulo vagyok csak, ne egyetek meg, hogyha butasagokat kerdezek
):
-Hogy alakitsam a tanulasi tervemet, mit miutan tanuljak?
(HTML-CSS-Javascript-?)-Szukseges nekem egyatalan a PHP, esetleg tudnek helyette egy C#-ot vagy valami hasonlot tanulni, es ezt hasznalni egy weboldal Backend reszehez?
-Milyen "kiegeszites" javasolt a Javascript-nel es a PHP-nal (JQuery/SQL(Ezzel sem allok stabil labakon
) )?
Kicsit hosszura huztam, de nagyon kene mar egy rovid atfogo magyarazat, hogy mit mire tudok epiteni, mert ahany forumot olvasok, annyi kulonfele elkepzelest latok.
Nagyon megkoszonnem, ha valaki aki jartas ebben, tiszta utra terelne engem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- Xbox Seris X eladó ( GARANCIÁS )
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest