Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartreux
csendes tag
Koszonom mindenkinek a valaszt!
-
Chartreux
csendes tag
válasz
martonx #12016 üzenetére
Koszonom a segitseged, nagyjabol letisztult a kep.
Meg 1-2 kerdes, es batran tervezek tovabb.
Node.Js:
-Ezekszerint PHP-t a Node.Js-el teljes mertekben felvalthatom, meg akar "kemenyebb" weboldal soran is?
-A szerver oldali dolgokat teljes mertekben ellatja?
-Valamint az adatbazis ebben az esetben MySQL? (lattam valami MongoDB-t is)
Adatbazisok-ban es ezekben a Framework-okben egyatalan nem vagyok otthon, ezekhez ha tudtok egy linket adni ahol kitudom elemezni mi melyikhez tartozik, hol erdemes hasznalni, mivel erdemes kombinalni, akkor azt is nagyon szivesen latnam, nem szeretnem az idotoket rabolni ezzel.
Koszi elore is!
-
Chartreux
csendes tag
Szep estet!
Kis iranymutatasra lenne szuksegem az oreg rokaktol, egy kisse belekavarodtam a dolgokba.
Egy ideje tanulgatom munka mellett a HTML+CSS kombinaciot amivel nagyon jol haladtam, konnyen ment minden. Aztan jott a dolgokhoz a 'bonyolultabb' resz, bekoszontott a Javascript, amit jelenleg probalok elsajatitani ahogy ez az erombol tellik. Mikozben ezt tanulgatom mar allitanam fel a kovetkezo celokat, es eleinte ez a PHP lett volna, amivel a weboldalfejlesztesnel maradtam volna. De aztan 1-2 angol forumot elolvasgatva rajottem, hogy nem feltetlen szeretnek megmaradni a weboldalfejlesztesnel, sokkal inkabb egy olyan nyelvet hasznalnek, ami majdnem minden iranyban "nyitott".A kerdeseim a kovetkezok lennenek(Lelkes tanulo vagyok csak, ne egyetek meg, hogyha butasagokat kerdezek
):
-Hogy alakitsam a tanulasi tervemet, mit miutan tanuljak?
(HTML-CSS-Javascript-?)-Szukseges nekem egyatalan a PHP, esetleg tudnek helyette egy C#-ot vagy valami hasonlot tanulni, es ezt hasznalni egy weboldal Backend reszehez?
-Milyen "kiegeszites" javasolt a Javascript-nel es a PHP-nal (JQuery/SQL(Ezzel sem allok stabil labakon
) )?
Kicsit hosszura huztam, de nagyon kene mar egy rovid atfogo magyarazat, hogy mit mire tudok epiteni, mert ahany forumot olvasok, annyi kulonfele elkepzelest latok.
Nagyon megkoszonnem, ha valaki aki jartas ebben, tiszta utra terelne engem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Formula-1
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest